Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 224 (7225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Barza chioară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Derby-ul loturilor din Liga 1, așa cum am denumit partida FCSB-CFR, s-a terminat cu un egal care se vedea și din avion. Mereu se întâmplă așa dacă rezultatul îi convine lui Dan Petrescu. Dar trebuie să atrag atenția asupra unui fenomen care se întâmplă cu echipa lui Becali. Oricât de prost ar fi jucat și oricât de nemeritat ar fi fost un rezultat pozitiv, aceasta are ocazia să-l obțină în ultimele minute sau în cele de prelungire! Parcă îl și văd pe Becali cum le zice: necredincioșilor, nu contează ce echipă aleg și ce schimbări fac, nu contează nici măcar pe ce post vă pun să jucați, important e să vă căiți, numai astfel vi se va arăta poarta cerului, în al douăsprezecelea ceas! Seria a început cu Mlada Boleslav, la retur, când ai lui Becali nu reușeau să lege nimic în fața unor cehi modești rău, ba încă lăsați aiurea în 10 oameni. Totul până în minutul 90+1, când Panțâru a primit o pasă de la un adversar și a înscris. În play-off au urmat niște portughezi modești rău, totuși portughezi, adică ăștia se descurcaseră cumva de un gol în 180 de minute, suficient pentru calificare. Au fost iertați la potou de fundașul Cristea, care a nimerit pe direcția portarului o lovitură cu capul. Apoi, când campionatul intern începuse să ardă, un 0-0 a la Piți stătea să se împlinească pe noul stadion din Bănie, când nou-venitul Tsoumou s-a trezit cu o minge sărită din portarul italian al juveților, pe care a strecurat-o în ațe. Era minutul 88. Iar duminică seară, la un 0-0 a la Bursucu, Cristea, tot el, a trăznit bara la ultima fază a meciului! În niciuna dintre aceste înfruntări, FCSB nu a fost superioară adversarului, dar de fiecare dată ar fi putut da lovitura de grație la spartul târgului. Bilanțul este 2 la 2, ”eroul” celor două ocazii ratate fiind Cristea. Cred că Becali se gândește deja la o exorcizare sau măcar la o pocăire a fundașului, mare minune dacă nu-l vom vedea cu o barbă ca a lui Tudor. Urmează un meci cu Clinceniul, care aduce cu acea Glorie Buzău a lui Bunică, apoi blockbuster-ul cu Dinamo, unul cu miză dublă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barza chioară.
 Vizualizări articol: 1975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Barza chioară5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei