Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 125 (7126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Concursuri, muzică, activităţi sportive şi distracţie pentru toţi copiii şi tinerii din Centrul de Servicii Multifuncționale Gura Humorului

Vineri, 31 Mai 2019 (13:40:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursuri, muzică, activităţi sportive şi distracţie pentru toţi copiii şi tinerii din Centrul de Servicii Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului au avut loc joi, 30 mai, la Gura Humorului, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului. La Sala Polivalentă Gura Humorului - Complexul de Agrement Ariniş au avut loc competiții şi jocuri sportive, tip ştafetă, la care au participat peste 60 de elevi voluntari de la Colegiul de Informatică "Spiru Haret" Suceava și peste 100 de beneficiari din Centrul de Servicii pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului. Evenimentul a început joi, la ora 10:30, cu întreceri, alergări, sărituri, viteză, după care au urmat dansuri moderne cu fetele de la apartamentele de tip familial din centru și a continuat cu un concurs de dans la care au participat toți elevii prezenți în sală.

·        Voluntari

Fost beneficiar al centrului humorean, Dafin Marian Walter a încântat invitații cu repertoriul lui muzical. Cu acest prilej, Centrul de Servicii Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, în parteneriat cu elevi voluntari de la clasele a IX-a G, a X-a C, a X-a F şi trei cadre didactice de la Colegiul de Informatică "Spiru Haret" Suceava, prof/diriginți Daniela Boşca, Dumitrița Tănasă şi Brânduşa Vărăreanu, a organizat aceste activităţi sportive şi distractive pentru toţi copiii şi tinerii de la casele şi apartamentele de tip familial din Gura Humorului.

·        Hora prieteniei

La final, cu toții s-au unit într-o "horă a prieteniei", unde beneficiarii au primit din partea elevilor voluntari cadouri consistente constând în fructe, dulciuri şi păpuşi din porțelan pentru fetițele mai mici din centru. Alături de copii și tineri au fost şeful de centru, coordonatorul personalului de specialitate, psihologul, kinetoterapeutul, asistentul medical şi educatorii de specialitate de la Centrul de Servicii Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului, profesoare de franceză, fizică şi educație fizică din cadrul Colegiului de Informatică "Spiru Haret" Suceava. „A fost o zi în care am sărbătorit copilăria, o zi în care orice copil trebuie să fie ocrotit şi iubit necondiţionat. Aducem mulțumiri pentru toată implicarea doamnelor profesoare Daniela Boşca, Dumitrița Tănasă şi Brânduşa Vărăreanu de la Colegiul de Informatică <Spiru Haret>Suceava.  Profesoara Daniela Boşca a pus mult suflet în această acțiune, fapt pentru care îi mulțumim încă o dată”, a declarat șefa centrului humorean, Mihaela Pintilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursuri, muzică, activităţi sportive şi distracţie pentru toţi copiii şi tinerii din Centrul de Servicii Multifuncționale Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursuri, muzică, activităţi sportive şi distracţie pentru toţi copiii şi tinerii din Centrul de Servicii Multifuncționale Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei