Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 111 (7112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şase elevi de la CSEI, premiaţi la Concursul naţional „Tradiții și creativitate” de la Iaşi

Miercuri, 15 Mai 2019 (11:12:06)

Şase elevi de la C.S.E.I, însoțiți de două cadre didactice, prof. Nicoleta Croitoriu-coordonator activitate și prof. Handîc Doina, s-au întors cu premii de la concursul „Tradiții și creativitate”, organizat, la Iaşi, pe 11 mai, de Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar, Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi şi Asociaţia profesorilor ERIP. Astfel, la Textile – pielărie, Bergheaua Andreea, prof. îndrumători: Nicoleta Croitoriu / Mahalu Carmen, a obţinut locul I, la Construcții Raicu Florin, prof. îndrumător: Silvia Mujdei / Handîc Doina, a obţinut locul I, Alexandru Sergiu, prof. îndrumător: Handîc Doina, locul II, iar Tihulcă Iulian, prof. îndrumător: Silvia Mujdei / Țîmpău Diana, locul III. Țurcanu Narcis, prof. îndrumător: Handîc Doina / Țîmpău Diana, a obţinut premiul special. La Mecanică, Hreniuc Adrian, prof. îndrumător: Irimia Ovidiu / Spătar Petru, a obţinut premiul III. Proiectul şi-a propus să stimuleze creativitatea şi iniţiativele elevilor în derularea de activităţi specifice pentru a demonstra aptitudini şi interese care le vor permite accesul la viaţa publică şi o inserţie socio-profesională care să le aducă satisfacţii, sub îndrumarea plină de profesionalism a cadrelor didactice.Un alt aspect urmărit este disponibilitatea de participare la activităţi comune în cadrul cărora elevii de la învăţământul special şi public lucrează împreună, cooperează şi intră în competiţie de pe poziţii egale. În cadrul acestui concurs, elevii îşi dezvoltă abilităţi practice şi de lucru în echipă, existând posibilitatea de afirmare a cunoştinţelor, priceperilor şi deprinderilor la nivel naţional.La acest eveniment au participat peste 300 de elevi, dintre care 174 elevi din învăţământ special şi 137 elevi din învăţământ de masă, provenind din şcoli din Iaşi, Bucureşti, Bistriţa, Brăila, Buzău, Galaţi, Cluj, Timişoara, Olt, Suceava, Vaslui, Neamţ, Bacău. Aceşti elevi au fost îndrumaţi de catre 120 cadre didactice care au susţinut intense ore de pregătire teoretică şi practică pentru acest concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase elevi de la CSEI, premiaţi la Concursul naţional „Tradiții și creativitate” de la Iaşi.
 Vizualizări articol: 1004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase elevi de la CSEI, premiaţi la Concursul naţional „Tradiții și creativitate” de la Iaşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei