Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 103 (7104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A ajuns în arest după ce s-a răsturnat cu maşina şi i-a oferit 300 de euro victimei pentru a ascunde producerea accidentului

Luni, 6 Mai 2019 (12:19:33)

Un tânăr de 19 ani, care s-a răsturnat cu maşina, accident în care a fost rănită o femeie, şi apoi a ascuns producerea evenimentului rutier, oferindu-i victimei 300 de euro, a ajuns după gratii.

Pe 30 aprilie, în jurul orei 05.00, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17B din comuna Dorna Arini, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un tânăr de 19 ani, din comuna Crucea, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar maşina s-a răsturnat într-un șanț din afara părții carosabile.

Din accident, a rezultat rănirea unei femei de 30 de ani, din municipiul Vatra Dornei. După producerea accidentului, conducătorul auto s-a înțeles cu victima să nu declare la spital că a fost implicată într-un accident rutier și i-a acordat suma de 300 de euro, după care a transportat autoturismul avariat la o persoană din comuna Dorna Candrenilor în vederea efectuării lucrărilor de reparație.

Pe 5 mai, în urma unor activități operative întreprinse, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei s-au sesizat din oficiu cu privire la eveniment, întocmind dosar penal față de tânărul de 19 ani sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Totodată, față de conducătorul auto s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând ca luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru stabilirea unor măsuri preventive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ajuns în arest după ce s-a răsturnat cu maşina şi i-a oferit 300 de euro victimei pentru a ascunde producerea accidentului.
 Vizualizări articol: 1658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A ajuns în arest după ce s-a răsturnat cu maşina şi i-a oferit 300 de euro victimei pentru a ascunde producerea accidentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei