Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 103 (7104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salonul Internaţional de Carte „Alma Mater Librorum”, la USV

Luni, 6 Mai 2019 (15:32:30)

La Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava va avea loc, în perioada 9-10 mai, cea de a VI-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte „Alma Mater Librorum”, încadrat Anului Cărţii în România şi proiectului naţional „România citeşte”.

27 de edituri şi case editoriale de prestigiu, autori din Germania, România, Senegal, Serbia şi Ucraina şi-au anunţat participarea. Anul acesta, Salonul de Carte organizat de Biblioteca Universităţii sucevene înregistrează un record la nivelul interesului şi prestigiului de care se bucură.

Câteva momente culturale, precum Spectacolul închinat Zilei Europei (9 mai, ora 10:00-12:00, Auditoriumul „Joseph Schmidt”), organizat de Şcoala „Mihai Halunga” din Hănţeşti, cu participarea elevilor de la şcolile din Adâncata, Calafindeşti, Şerbăuţi, Zvoriştea, Voloca - Hliboca, regiunea Cernăuţi şi a şcolilor „Miron Costin”, „Jean Bart” şi Nr. 4 din Suceava, momentul muzical prezentat de Grupul vocal-instrumental „Noiţele” de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Bogdăneşti (9 mai, ora 14:30, Holul central, Corp A) şi vernisajul expoziţiei „Grădina Îngerului”, prezentată de Camelia Rusu Sadovei (10 mai, ora 9:00, Holul central, Corp A), vor completa seria de lansări de carte şi reviste, publicaţii, dezbateri, mese rotunde.

În cadrul Salonului de la USV se vor înmâna diplomele de participare tradiţionale, dar şi alte diplome: Invitatul de onoare, Cel mai prolific autor, Cel mai fidel cititor al Bibliotecii USV, Cartea Salonului (carte românească şi carte străină), Cea mai vândută carte a Salonului, Cea mai importantă donaţie.

Invitatul de onoare al ediţiei a VI-a a Salonului Internaţional de Carte „Alma Mater Librorum” este Editura Junimea, care aniversează 50 de ani de existenţă.

Dedicat atât publicului universitar, cât şi întregii comunităţi sucevene, Salonul de carte al USV îşi deschide larg porţile joi, 9 mai, ora 9:30, în Holul Central din Corpul A.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Internaţional de Carte „Alma Mater Librorum”, la USV.
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salonul Internaţional de Carte „Alma Mater Librorum”, la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei