Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 57 (7058)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânăr de 15 ani urmărit și blocat în trafic, după ce a furat un autoturism la Fălticeni

Duminică, 10 Martie 2019 (16:30:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tânăr adolescent de numai 15 ani din Fălticeni a fost protagonistul mai multor infracțiuni, comise de acesta în timpul nopții de sâmbătă spre duminică. El a reușit să sustragă un autoturism dintr-o parcare din oraș și să fie apoi urmărit de polițiști în mai multe zone din jurul orașului, până când autoturismul condus a fost blocat de un echipaj pe o stradă din oraș. Polițiștii au fost mirați când la volan au identificat un tânăr de 15 ani, care în urma testării s-a dovedit că se afla și sub influența băuturilor alcoolice.Sesizarea despre furtul unui autoturism Dacia Logan parcat pe strada Ana Ipătescu din municipiul Fălticeni a fost făcută de proprietarul mașinii în jurul orei 01.15. În scurt timp polițiștii au declanșat o acțiune de căutare a vehiculului, fiind alertate patrulele de siguranță publică de pe raza municipiului și a comunelor limitrofe, precum și polițiștii Biroului de Investigații Criminale care acționau pe raza municipiului. Astfel, în jurul orei 01.30 autoturismul a fost observat în trafic prin comuna Hârtop de o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Preutești, care au efectuat semnalele regulamentare de oprire. Din cauză că cel de la volan nu a oprit la semnalele polițiștilor, polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului pe traseul Hârtop – Fălticeni, totodată fiind alertate și celelalte echipaje de poliție. Ulterior, un alt echipaj de la Ordine Publică au interceptat autoturismul pe strada Armatei, însă conducătorul auto a ignorat și de această dată semnalele polițiștilor. Urmărirea autoturismului a continuat, până în momentul în care echipajele de polițiști au reușit blocarea în trafic al acestuia. La volan s-a constatat că se afla un tânăr de 15 ani din Fălticeni, care a fost imobilizat și legitimat de polițiști. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei exacte.Pe numele său a fost întocmit un dosar penal de crecetare, pentru comiterea infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”. Cel mai probabil, adolescentul de 15 ani urmează a fi expertizat psihiatric, pentru a se stabili dacă acesta are discernământ.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 15 ani urmărit și blocat în trafic, după ce a furat un autoturism la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr de 15 ani urmărit și blocat în trafic, după ce a furat un autoturism la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei