Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 57 (7058)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Copilul cu faţă de ucigaş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul antrenor de la Manchester, numitul Ole Gunnar Solskjaer, este cunoscut lumii întregi din vremea când era unul din marcatorii de bază ai echipei pe care azi o antrenează, Manchester United. Fapta sa de maximă vitejie fotbalistică este una de-a dreptul istorică: în finala Champions' League din 1999, a înscris golul victoriei lui Manchester United prin minutul 93, contra unui Bayern Munchen care în minutul 90 avea pe tabela... 1 - 0! Şi, desigur, se pregătea de petrecere. Egalarea a venit de nicăieri, iar cuţitul li l-a înfipt adânc Solskjaer, confirmându-şi astfel porecla pe care o dobândise deja, "The Baby-faced Assassin", traducerea fiind uşor de înţeles: Ucigaşul cu Faţă de Copil. Într-adevăr, fetişoara lui e una delicată, ca de copiluț, însă ce o fi în mintea sa e greu de imaginat, mai ales când îl auzi declarând cu nonşalanţă, după ce ia acasă bătaie de la Paris Saint Germain cu 2 - 0, că returul va fi unul dificil şi că decât să bată la Paris cu 2 - 0 şi să aştepte prelungirile, prefera să le dea 4, la care n-au decât să dea şi aia două!!! Chestia tare e că Solskjaer zicea asta în condiţiile în care din lot îi lipseau fix 10 fotbalişti, care accidentaţi, care suspendaţi, în moț cu superstarul Pogba. N-a reuşit să dea 4, dar cele 3 înscrise au fost destule, din moment ce nici ăilalţi n-au băgat mai mult de una în aţe. Şi astfel, The Baby-faced Assassin şi-a reconfirmat porecla. În acest timp, la Madrid, Real a încercat să-l înlocuiască pe un alt asasin, Ronaldo, cu numitul Vinicius. Teoretic, apărările adverse ar trebui să îngheţe de spaimă numai la vederea acestuia. Numai că după ce că n-a înscris niciun gol de când tooot mă uit la televizor în aşteptarea acestuia, în ultimul meci a mai şi călcat greşit, autoaccidentindu-se şi punându-se pe plâns cu suspine şi sughiţuri. Nu mi-am dat seama încă dacă are faţă de ucigaş. Dar este clar că e doar un copil. Cu care se poate face orice, mai puţin performanţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copilul cu faţă de ucigaş.
 Vizualizări articol: 1738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Copilul cu faţă de ucigaş5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei