Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 57 (7058)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Maşina hoţilor care l-au jefuit pe valutist, găsită abandonată la marginea pădurii Zamca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Maşina cu care au acţionat cei trei indivizi care l-au jefuit pe valutistul Vasile Poenaru de o sumă importantă de bani a fost găsită abandonată de poliţişti la marginea pădurii Zamca. Descoperirea a fost făcută joi seara, în jurul orei 18.00, poliţiştii ridicând mai multe probe din interiorul autoturismului. Vehiculul va fi expertizat din punct de vedere tehnic şi au fost ridicate amprente de pe toate elementele cu care ar fi putut intra în contact cei trei suspecţi.

 

Administratorul a fost urmărit după ce ar fi ridicat sume de bani de la punctele de schimb

Jaful de joi a avut loc într-o parcare din spatele magazinului Trident, în zona comercială din apropierea Catedralei Ortodoxe de pe Mărăşeşti. Filmul jafului a putut fi uşor reconstituit de pe camerele de supraveghere montate în zonă. Vasile Poenaru, administratorul firmei Kantor, care are deschise trei puncte de schimb valutar în municipiu, a parcat în jurul orei 09.12 autoturismul BMW 520 D în parcare, după care a plecat spre zona din faţă a complexului. Cei trei suspecţi au ajuns în preajmă după câteva secunde şi s-au retras apoi după peretele unui bloc turn din apropiere, aşteptând ca proprietarul maşinii să părăsească parcarea. Când au fost siguri că acesta a plecat, cei trei suspecţi au tras autoturismul în apropierea maşinii vizate, unul dintre ei începând să forţeze portbagajul cu o rangă. În acest timp, o femeie care grebla în apropiere a văzut ce se întâmplă şi a dat alarma la un magazin din imediata vecinătate. În mai puţin de un minut, individul a reuşit să deschidă portbagajul şi să sustragă o sacoşă cu bani, moment în care lângă autoturismul suspecţilor au ajuns mai multe femei, care au încercat să-i oprească pe hoţi. Cel care a luat sacoşa a reuşit să se urce însă în autoturismul Renault Clio, iar şoferul a efectuat o manevră de mers cu spatele, lovind o maşină parcată, după care a demarat, hoţii făcându-se nevăzuţi.

 

Autoturismul cu care au acţionat hoţii, găsit în aceeaşi seară lângă pădurea Zamca

Autovehiculul cu care au acţionat cei trei suspecţi este un autoturism marca Renault Clio de culoare neagră, înmatriculat provizoriu în judeţul Botoşani. Acesta a fost găsit abandonat joi seara, în jurul orei 18.00, la marginea pădurii Zamca din municipiul Suceava. Autoturismul a fost ridicat şi transportat la sediul poliţiei, din interiorul său fiind preluate mai multe probe. Poliţiştii au vizat în primul rând volanul, de pe care au prelevat probe ADN şi amprente, fiind ridicate astfel de probe şi de pe banchetele maşinii. În acelaşi timp este posibil ca numerele de înmatriculare ale autoturismului să fie false, dat fiind faptul că plăcuţele cu numere provizorii nu au un regim special şi rămân în posesia proprietarilor după expirarea lor. Păgubitul, administrator al unei firme care deţine trei case de schimb valutar, a depus o plângere la poliţie şi urmează a fi audiat, pentru a se afla mai multe date legate de suma de bani sustrasă şi de posibile alte piste spre care să se poată îndrepta poliţiştii în cadrul anchetei deschise pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina hoţilor care l-au jefuit pe valutist, găsită abandonată la marginea pădurii Zamca.
 Vizualizări articol: 4720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Maşina hoţilor care l-au jefuit pe valutist, găsită abandonată la marginea pădurii Zamca5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei