Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 225 (6935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Scandal în trafic provocat de un șofer beat și de fratele său

Luni, 8 Octombrie 2018 (12:11:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un bărbat care conducea o mașină deși abia se putea ține pe picioare a fost tras pe dreapta de polițiștii de la Marginea. S-a întâmplat duminică seară iar după ce mașina a fost oprită a urmat și un scandal, provocat în special de fratele șoferului, care era și el în mașină. Duminică seară, în jur de ora 18.20, polițiștii de la Marginea au primit informația că un bărbat aflat în stare avansată de ebrietate se deplasează la volanul unui Audi 80. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase de pe autospeciala de poliție în funcțiune, iar după circa doi kilometri, acesta a fost blocat și oprit în trafic.La volan a fost identificat Valeriu Rotaru, în vârstă de 60 de ani, din comuna Marginea, care a declarat că nu are asupra sa documentele personale. În autoturism a fost identificat și fratele șoferului, Gheorghe Rotaru, în vârstă de 59 de ani.După cum se vede și în imaginile surprinse de cei de la pagina de facebook „LaRădăuți”, șoferul era extrem de incoerent și a coborât cu greu din mașină. La puțin timp după ce a coborât din mașină, fratele șoferului a devenit violent. Acesta a fost încătușat de trei polițiști. Revenind la șofer, acesta a refuzat atât să sufle în etilotest cât și să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Bărbatul în vârstă de 60 de ani care se afla la volan nu este nici posesor de permis de conducere. Șirul neregulilor nu se oprește nici măcar aici. Autoturismul Audi 80 în care se aflau cei doi frați nu era asigurat civil în caz de daune produse terților prin accidente. Polița RCA era expirată din 8 septembrie. Polițiștii au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare, fără drept de circulație.Polițiștii au deschis dosar penal pe numele șoferului privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.Fratele său a fost amendat cu 1500 de lei, la Legea 61/1991, privind ordinea și liniștea publică.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal în trafic provocat de un șofer beat și de fratele său.
 Vizualizări articol: 3260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Scandal în trafic provocat de un șofer beat și de fratele său5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei