Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 225 (6935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai mult sau mai puțin regretabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De departe, cel mai derutant rezultat al etapei, și asta fără a le cunoaște pe cele de duminică, este înfrângerea lui Bayern Muenchen cu 3-0 în propriul fief! Orice echipă din Bundesliga ar fi izbutit asta era de mirare, cu atât mai mult când e vorba de Borussia Moenchengladbach, o trupă care sezonul trecut împărțea clasamentul în două. Acum, cele două au făcut schimb de locuri, Gladbach urcând pe locul secund, în spatele celeilalte Borussii. Apropo de Dortmund, aici trăiește o altă viață numitul Paco Alcacer, adică fotbalistul care se împiedica în minge la Barcelona. Asta arată că este un jucător de moral, care se poate afirma doar unde nu există presiune. Revenind la Bayern, sigur că nimic nu e pierdut, dar lumea deja îl regretă și îl invocă pe Jupp Heynckes. Nu așa se întâmplă la Real, unde este regretat Ronaldo, iar Zidane nu e pomenit deloc. Mi se pare... regretabil! Madrilenii au intrat într-un blocaj istoric, dar să nu uităm că anul trecut pe vremea asta, cu tot cu Ronaldo și Zidane, campionatul era deja pierdut. Acum, ca și Bayern, se păstrează în cărți, cu câte o mână de ajutor de la contracandidate, și ele departe de a fi impecabile.

În Anglia, Mourinho a avut întâlnire cu Benitez, un fel de sosie a lui, dar mai puțin norocoasă. Ambii au câștigat Liga Campionilor, Liga Europa sau campionatul în Spania, dar acum Benitez o antrenează pe Newcastle, pe care a retrogradat-o și a promovat-o la loc. Și acum tot Mou a fost norocosul, United revenind de la 0-2, cu trei goluri în ultimele 20 de minute. Dacă portughezul se va descurca și împotriva compatriotului Ronaldo, la vizita lui Juve, va deveni și el un antrenor regretat, dar pentru că rămâne! Apropo de Ronaldo, nici că putea face o alegere mai avantajoasă de transfer, își va trece cu siguranță în palmares titlul de campion al Italiei, a început să și înscrie, fără să exagereze deocamdată, dar cu o oarecare continuitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mult sau mai puțin regretabil.
 Vizualizări articol: 1301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Mai mult sau mai puțin regretabil5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei