Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 65 (6775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

"Să desenăm patrimoniul", proiect educaţional pentru elevi, la Cetatea de Scaun

Miercuri, 21 Martie 2018 (11:18:31)
Muzeul Bucovinei – Serviciul Cetatea de Scaun şi Biroul Educaţie, Marketing şi Comunicare desfășoară, pe parcursul lunii aprilie 2018, activităţile proiectului educațional "Să desenăm patrimoniul". În cadrul atelierului interactiv muzeul va organiza o expoziție cu diferite piese specifice perioadei medievale a Cetăţii Sucevei, copiii participanți având posibilitatea nu doar să privească, ci să şi atingă exponatele, să interacționeze cu ele, ca mai apoi să le redea prin desen. „Atingând istoria” copiii își pot dezvolta latura emoțională, dar și curiozitatea, creându-se o punte de legătură între trecut și prezent. După vizualizarea, analizarea şi adunarea informaţiilor despre obiectele expuse, copiii vor crea prin desen o poveste în jurul acestora şi a perioadei istorice din care fac parte. Desenele vor putea fi admirate la Casa Custodelui - Cetatea de Scaun a Sucevei, publicul vizitator putând vota cele mai interesante lucrări. Scopul proiectului educaţional este promovarea şi cunoaşterea patrimoniului cultural deținut de Muzeul Bucovinei prin facilitarea accesului elevilor la activităţi de învăţare nonformală legate de istorie, stimularea elevilor spre creativitate şi recreere educativă.Cei doritori să participe la atelierele educaționale organizate de Muzeul Bucovinei la Cetatea de Scaun pot afla informaţii sau se pot programa la telefoanele: 0771592249 (Serviciul Cetatea de Scaun) sau 0230/216439, interior 116 (Biroul Educaţie, Marketing şi Comunicare).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Să desenăm patrimoniul", proiect educaţional pentru elevi, la Cetatea de Scaun.
 Vizualizări articol: 1172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Să desenăm patrimoniul", proiect educaţional pentru elevi, la Cetatea de Scaun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei