Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 nov 2017 - Anul XXII, nr. 254 (6670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

16 dosare penale, 24 de permise reţinute şi amenzi de peste 80.000 de lei în doar trei zile, pentru şoferi beţi

Marţi, 7 Noiembrie 2017 (14:44:36)
16 dosare penale, 24 de permise reţinute şi amenzi de peste 80.000 de lei în doar trei zile, pentru şoferi care s-au urcat la volan sub influenţa alcoolului. Acesta este bilanţul unei acţiuni de amploare desfăşurată de Serviciul Rutier din cadrul IPJ Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești, de vineri până dminică, pe şoselele din judeţ. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, au fost testaţi cu aparatul etilotest peste 425 de şoferi, iar în cazurile în care alcoolemia a fost peste limita legală au fost întocmite dosare penale, fiind constatate 16 fapte penale.De asemenea, s-au aplicat 187 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 84.750 lei. S-au mai reţinut 24 permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.Poliţia prezintă, la capitolul exemple, cazul unui bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Iaşi care a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei având o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.De asemenea, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Satu Mare având o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 16 dosare penale, 24 de permise reţinute şi amenzi de peste 80.000 de lei în doar trei zile, pentru şoferi beţi.
 Vizualizări articol: 1756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16 dosare penale, 24 de permise reţinute şi amenzi de peste 80.000 de lei în doar trei zile, pentru şoferi beţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei