Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iul 2017 - Anul XXII, nr. 155 (6571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Repartizarea computerizată

Mate-info, engleză, de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, specializarea unde s-a intrat cu cele mai mari medii de admitere

Miercuri, 12 Iulie 2017 (17:32:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 5.000 absolvenţi de clasa a VIII-a din judeţul Suceava au aflat miercuri, 12 iulie, care este liceul și specializarea unde au fost admiși în urma repartizării computerizate.

Cele mai mari medii de admitere le au viitorii elevi ai clasei de matematică-informatică, bilingv engleză, de la Colegiul Naţional „Ștefan cel Mare” Suceava, unde candidaţii au fost admişi cu medii cuprinse între 9,68 şi 10. Cu alte cuvinte, un absolvent cu o medie de 9,65 nu ar fi avut șanse să fie admis în această clasă.

Tot cu medii de peste 9,60 s-a intrat și la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, la aceeași specializare, cei 28 de boboci proaspăt admiși figurând cu medii între 9,61 și 10.00.

Concurență mare și la specializarea matematică – informatică, de la „Ștefan cel Mare”, unde deși au fost alocate 56 de locuri, „bătălia” pentru un loc în clasa de real a fost acerbă. Cei 56 de „admiși” au medii între 9,57 și 9,99.

Cinci elevi din județ au fost admiși cu media 10.

De cealaltă parte, pentru câteva zeci de elevi care şi-au încheiat socotelile cu ciclul gimnazial, mediile de admitere de 2, 3 sau 4 nu au fost o piedică pentru admiterea la liceu. Peste 100 de adolescenți au fost admiși la liceu cu medii mai mici de 4.

Cea mai mică medie de admitere de anul acesta a fost de 2,14, calificativ al unui absolvent al şcolii din Basarabi, comuna Preutești, care a fost admis la Colegiul „Vasile Lovinescu”, Fălticeni, specializarea Resurse naturale și protecția mediul.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mate-info, engleză, de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, specializarea unde s-a intrat cu cele mai mari medii de admitere.
 Vizualizări articol: 4473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mate-info, engleză, de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, specializarea unde s-a intrat cu cele mai mari medii de admitere5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spumă de căpşuni cu frişcă şi miere E un desert uşor de făcut şi foarte plăcut, potrivit pentru serile calde de primăvară târzie sau chiar pe post de cremă pentru un tort delicat şi uşor.Avem nevoie de:4 albuşuri de ouă crude, o cană de căpşuni foarte coapte, o cană de zahăr, 2... Citeşte