Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iul 2017 - Anul XXII, nr. 146 (6562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 500 de amenzi aplicate în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive

Duminică, 2 Iulie 2017 (11:39:00)
Pentru siguranţa traficului rutier, poliţiştii au organizat de joi până duminică o acţiune cu efective sporite. Poliţiştilor suceveni li s-au alăturat 8 echipeje suplimentare din cadrul Serviciilor Rutiere de la inspectoratele de poliţie vecine: Iaşi, Maramureş, Botoşani şi Bistriţa-Năsăud. Toate autospecialele dotate cu aparate radar au acţionat zilnic pe drumurile naţionale şi europene. Astfel, beneficiind şi de sprijinul colegilor din celelalte judeţe, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR, poliţiştii au scos zilnic în trafic, în intervalul orar 10.00-18.00, 18 autospeciale inscripţionate şi neinscripţionate dotate cu aparate radar. De asemenea, au fost prezente pe drumurile sucevene şi două aparate radar laser Truecam. Au fost aplicate 466 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 232.870 lei, majoritatea – 303 - pentru depăşirea regimului legal de viteză. Au fost ridicate 36 de permise de conducere şi 13 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 6 infracţiuni la regimul rutier. Astfel de acţiuni vor continua pe toată perioada sezonului estival, siguranţa rutieră fiind o prioritate a poliţiştilor, având în vedere valorile crescute de trafic ce se vor înregistra în perioada următoare.„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Viteza excesivă şi consumul de alcool generează accidente cu urmări din cele mai grave!”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 500 de amenzi aplicate în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive.
 Vizualizări articol: 3386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 500 de amenzi aplicate în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei