Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 iun 2017 - Anul XXII, nr. 128 (6544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur va relua la şedinţa Euroregiunii Carpatica discuţiile pentru dezvoltarea coridorului rutier Nord-Sud

Duminică, 11 Iunie 2017 (12:38:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat sâmbătă că săptămâna viitoare va participa, la Liov, la o întâlnire a Euroregiunii Carpatica, în cadrul căreia va relua discuțiile privind dezvoltarea coridorului Nord-Sud, precum problemele legate de redeschiderea de puncte de frontieră între România și Ucraina. Gheorghe Flutur a precizat că aceste demersuri trebuie urgentate în condițiile în care cetățenii din Ucraina vor putea intra în România fără să mai aibă nevoie de viză. Din euroregiunea Carpatica fac parte județul Suceava, regiunea Cernăuți, precum și alte regiuni din Polonia și Ucraina. „În perioada 23-24 iunie sunt invitat la o întâlnire cu toate regiunile din euroregiunea Carpatica”, a precizat Flutur.Șeful administrației județene a arătat că este invitat să ia cuvântul la ședința din 23 iunie, unde mai sunt așteptați să participe vicepreședinți ai parlamentelor din țările componente ale euroregiunii.„Vom discuta proiecte transfrontaliere și voi prezenta modelul poveștii de succes între Suceava, Cernăuți și Schwaben”, declarat Gheorghe Flutur.El a subliniat faptul că la ședința euroregiunii va prezenta, din nou, importanța și necesitatea modernizării coridorului Nord-Sud, care va face legătura între Marea Neagră și Marea Baltică de Marea Neagră, și care ar urma să treacă prin Cernăuți și Suceava.„Sunt pregătit să ridic din nou problema coridorului Nord-Sud, care să lege București de Suceava și Cernăuți și de acolo la Marea Baltică”, a spus președintele CJ Suceava.Gheorghe Flutur a mai spus că în cadrul întâlnirii se va discuta și stadiul pregătirii proiectelor transfrontaliere, printre acestea numărându-se și cele cu privire la punctele frontieră care ar urma să fie redeschise.El a amintit că în județul Suceava au început lucrările pentru modernizarea drumului care a mai rămas între Ulma și frontieră, precum și cel din comuna Izvoarele Sucevei. Gheorghe Flutur a spus că aceste lucrări sunt efectuate pentru a pregăti infrastructura necesară redeschiderii punctelor de frontieră cu Ucraina.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur va relua la şedinţa Euroregiunii Carpatica discuţiile pentru dezvoltarea coridorului rutier Nord-Sud.
 Vizualizări articol: 2367 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur va relua la şedinţa Euroregiunii Carpatica discuţiile pentru dezvoltarea coridorului rutier Nord-Sud0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei