Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mai 2017 - Anul XXII, nr. 119 (6535)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Acţiune de combatere a braconajului piscicol

Duminică, 28 Mai 2017 (13:08:40)
Jandarmii suceveni au desfăşurat sâmbătă, în comun cu Asociaţia Club Sportiv Bucovina Fishing, o acţiune de prevenire şi combatere a braconajului piscicol în zona Acumulării Rogojeşti, din apropierea oraşului Siret.În urma acţiunii desfăşurate, au fost găsite 3 plase confecţionate din material textil, dar şi de tip monofilament cu dimensiunea totală de aproximativ 1000 m prin intermediul cărora s-au pescuit aproximativ 40 de kilograme de peşte din speciile ştiucă, lin, babuşcă, caras şi biban. Peştii vii au fost redaţi mediului natural (30 de kilograme), iar aproximativ 10 kilograme de peşte mort şi plasele de pescuit au fost distruse prin ardere.Totodată, o persoană a fost sancționată contravențional cu amenda în valoare de 600 lei, pentru pescuitul în habitatele piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice, în perioada de prohibiţie, conform Ordonanţei de Urgenta nr. 23 din 05.03.2008 privind pescuitul şi acvacultura.„Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava va acţiona, şi în perioada următoare, pentru protejarea fondului piscicol şi respectarea cadrului legal care reglementează pescuitul”, se precizează într-un comunicat de presă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune de combatere a braconajului piscicol.
 Vizualizări articol: 4678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiune de combatere a braconajului piscicol0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei