Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mai 2017 - Anul XXII, nr. 101 (6517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înşelaţi de necunoscuţii cu care s-au înţeles să le vopsească acoperişul casei

Duminică, 7 Mai 2017 (13:38:33)
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 12 Preutești au fost sesizați vineri, la ora 13.58, de o femeie de 58 de ani, din comuna Dolhești, despre faptul că a fost înșelată de persoane necunoscute de o sumă de bani pentru efectuarea unei lucrări de care nu este mulțumită.În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că joi seara, în jurul orei 17.00, femeiea de 58 de ani şi soţul său au auzit din drum persoane necunoscute care strigau că vopsesc acoperișurile casei. Au ieșit imediat la poartă și după ce au discutat cu tinerii respectivi, s-au înțeles ca aceştia din urmă să le vopsească acoperișul casei a doua zi cu o culoare roșie.Vineri dimineața, în jurul orei 08.30, şase tineri s-au prezentat să vopsească acoperișul casei. Proprietarii s-au înțeles cu unul dintre tineri, un anume „Vali”, ca tinerii să vopsească acoperişul pentru suma de 2.000 lei. Pentru că nu a avut bani în casă, soţul a mers și a scos bani de la un bancomat din municipiul Fălticeni și i-a dat lui „Vali”, la întoarcere.Ulterior, ceilalți tineri au vopsit acoperișul casei cu o vopsea pe care ei au denumit-o decapaj, de culoare gri, suport pentru coloarea roșie. În acest timp, cel care a primit banii a plecat de la domiciliul persoanei vătămate.După ce au terminat de vopsit acoperișul casei cu acel decapaj, tinerii respectivi i-au mai cerut persoanei vătămate 600 lei, afirmând că au folosit multă vopsea. Pentru că nu avea bani în casă, bărbatul s-a deplasat cu trei tineri în municipiul Fălticeni, a scos banii de la un bancomat și le-a dat acestora suma de 600 lei.Când a revenit la domiciliu și i-a spus soției că a mai dat suma de 600 lei, aceasta a sesizat poliția prin apelul de urgență 112, anunțând că a fost înșelată de cei în cauză, întrucât nu au terminat lucrarea, respectiv vopsirea acoperișului cu acea vopsea roșie. În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „înșelăciune”.„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cetăţenilor să efectueze lucrări în gospodărie doar apelând la agenţi economici autorizaţi sau cu sprijinul persoanelor cunoscute. Nu facilitaţi intrarea în curţi sau locuinţe a persoanelor necunoscute, infractorii voiajori apelând la diverse moduri de operare pentru a ajunge mai uşor la locaţiile în care depozitaţi bani sau valori”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înşelaţi de necunoscuţii cu care s-au înţeles să le vopsească acoperişul casei.
 Vizualizări articol: 3806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înşelaţi de necunoscuţii cu care s-au înţeles să le vopsească acoperişul casei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei