Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2016 - Anul XXI, nr. 264 (6377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Universitatea din Suceava se promovează în Uzbekistan, Kazahstan și Ucraina

Joi, 10 Noiembrie 2016 (12:03:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegație a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava (USV) a participat, în perioada 3-5 noiembrie, la târgul de universități „International Study Uzbekistan Expo – 2016”, eveniment care a avut loc în orașul Tashkent, din Uzbekistan. Următoarele prezențe ale universitarilor suceveni în cadrul campaniei de promovare a ofertei educaționale ale instituției sunt programate la târgurile din Kiev (Ucraina) și Astana (Kazahstan).

Cât despre târgul de la începutul acestei luni, acesta a urmărit să prezinte oferta educațională a unor universități din Europa și Asia, instituția suceveană fiind interesată de un bazin de recrutare care se cifrează la circa 600 mii de absolvenți de liceu anual.

Interes deosebit în rândul vizitatorilor au provocat programele de masterat și doctorat ale USV, dar și cele de licenţă, precum și aspectele legate de condițiile de admitere, taxele de studiu, infrastructură, potențialul de dezvoltare al universității, siguranța campusului etc.

Potrivit reprezentanților USV, „internaționalizarea învățământului superior românesc constituie unul dintre elementele centrale ale modernizării educației din țara noastră, multe dintre universități asumându-și acest obiectiv prin adoptarea unor strategii instituționale de internaționalizare. În cadrul eforturilor de atragere a unui număr cât mai mare de studenți străini şi de stabilire a unor parteneriate cu instituții similare din diverse state ale lumii, participarea la târguri internaționale a devenit o prioritate a Universității <Ștefan cel Mare> din Suceava, prezentă în ultimii ani la evenimente de acest gen derulate în Turkmenistan, China, Maroc, Ecuador etc”. Participarea reprezentanților USV la târgul internațional din Uzbekistan a fost posibilă datorită grantului „Promovarea și dezvoltarea dimensiunii internaționale a USV”, cod CNFIS-FDI-2016-0105, finanțat prin Fondul de Dezvoltare Instituțională al MECTS. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea din Suceava se promovează în Uzbekistan, Kazahstan și Ucraina.
 Vizualizări articol: 1552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Universitatea din Suceava se promovează în Uzbekistan, Kazahstan și Ucraina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei