Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2015 - Anul XX, nr. 137 (5949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Diplomă de merit acordată de poliţie unui bărbat care a găsit şi a restituit un portmoneu

Miercuri, 17 Iunie 2015 (11:16:51)
Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a acordat miercuri o diplomă de merit şi titlul de Cetăţean al lunii iunie unui bărbat din municipiul Suceava care prin gestul făcut şi spiritul civic de a găsit şi a restituit un portmoneu cu bani şi acte.Miercuri, în jurul orei 09.10, la sediul IPJ Suceava s-a prezentat un bărbat de 66 de ani, din municipiul Suceava, care a declarat că a găsit într-o staţie pentru mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului un portmoneu în care se află mai multe documente şi sume de bani în lei şi valută. Poliţiştii au inventariat documentele aflate în portmoneu, identificând şi sumele de 332 euro şi 210 lei. Ulterior, în urma verificărilor făcute a fost identificată şi persoana care a pierdut portmoneul, respectiv un bărbat de 30 de ani, din comuna Cacica. Acesta s-a prezentat la sediul IPJ Suceava şi în prezenţa poliţiştilor, dar şi a bărbatului de 66 de ani care i-a găsit portmoneul, i-au fost înmânate actele şi sumele de bani. Tânărul le-a mulţumit poliţiştilor şi în primul rând bărbatului de 66 de ani pentru cinstea şi spiritul civic de care a dat dovadă.„Poliţiştii suceveni mulţumesc cetăţenilor care aşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii şi colaborează prin toate modurile care le stau la dispoziţie, siguranţa socială fiind o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diplomă de merit acordată de poliţie unui bărbat care a găsit şi a restituit un portmoneu.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Diplomă de merit acordată de poliţie unui bărbat care a găsit şi a restituit un portmoneu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găina oltenilor din Corbu O mulţime de supoziţii şi câteva date istorice precise leagă Oltenia de Sicilia. Mai în glumă, mai în serios, prietenii mei sicilieni îşi numesc insula "Oltenia Italiei", şi asta în primul rând datorită... Citeşte