Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2015 - Anul XX, nr. 137 (5949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

5.000 de sarmale vor fi oferite la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou” de primarul Ion Lungu

Miercuri, 17 Iunie 2015 (13:46:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Săptămâna viitoare, de Zilele Sucevei, primarul Ion Lungu şi familia sa vor oferi apă, sarmale şi pâine pelerinilor care vin din toată ţara, să se roage la moaştele Sfântul Ioan cel Nou.La fel ca în anii anteriori, primarul Sucevei va împărţi 5.000 de sarmale, pâine şi sticle cu apă minerală, celor care ies de la ceremonia religioasă din incinta mănăstirii.Bucatele vor fi împărţite marţi, 23 iunie, de la ora 17.30 în zona de intrarea a Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou”.„Ne vom organiza să dăm şi posibilitate de cazare la unităţile de învăţământ din apropiere de Centru, celor care vin de departe să participe la hramul Sucevei, mai ales că vremea se anunţă destul de friguroasă”, a adăugat edilul sucevean.Şi în ceilalţi ani, pelerinii care nu aveau unde dormi peste noapte au fost duşi la căminele liceelor, fiind găzduiţi gratuit.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5.000 de sarmale vor fi oferite la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou” de primarul Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 1608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
5.000 de sarmale vor fi oferite la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou” de primarul Ion Lungu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebari incuietoare, cheia e la voi trimis de
(17 iun 2015, 15:19:42
oi fi eu extraterestru sau vegetarian, mai prost imbracat sau prea satul, dar nu inteleg cum in 2015 exista asa ceva:
- poti sa iti umilesti mai bine de atit oamenii care te urasc zilnic pentru hotiile tale?
- e posibil sa mai faca si alte gesturi echivalente: primarul va schimba 5000 de scutece, primarul va tunde 5000 de ciini comunitari in stilul afro-canish, primarul va pune la uscat 5000 de chiloti pe sirmele primariei, primarul va lua 5000 de pastile in semn de solidaritate cu bolnavii de gripa, primarul va fura 5000 de portofele si telefoane alaturi de boschetarii orasului, primarul va schimba pivotii la 5000 de masini lovite in gropile sucevei, primarul va pingeli 5000 de pantofi de dama farmati in pavelele lui frate-su?
- de ce la manastire? de ce nu la caminul de batrini sau gradinita pimen cel nou de la sv? care e semnificatia ezoterica? sintem in anii 1000 in primul Reich dupa victoria nemtilor asupra ungurilor de la 955 ca sa ne sarbatorim puterea, induiosidu-i pe sclavi?
- exista oare un om sau un mic grup care sa mearga la coada, sa ia cartonul cu sarmale, sa isi aduca aminte ca pomana cu o mina e hotie cu cealalta si sa ii turteasca farfuria de fata aia de coshon a lui lungu ca in filmele cu Stan si Bran, totul urmind sa arata ca celebrele batai cu frisca din filmele celor doi giganti ai comediei?
- exista oare vreo voce sau mai multe, care sa se aseze mut cu o pancarda alaturi de acest monstru si sa protesteze intr-un fel... nu stiu mai clar, poate sa aiba o pancarda pe care sa scrie: nu mincati de la gusat, ca va umpleti de ...bube? sau toti sint incantati si te alunga cu pietre?
- sint oare oameni pe lumea asta care au puterea de a se ridica din festivismul asta automat care pare sa dureze ca si dictatura lui ceausescu, adica o vesnicie si sa strige: iti ajunge scirnavie, acum mars la puscarie?
nu stiu, nu inteleg, dar daca voi vedea asa ceva, imi voi face cruce: ar fi prima minune facuta de cind se iese cu sfantul...
2.   DNA anaf trimis de
(17 iun 2015, 20:50:43
Anaf cere'ti chitantele sa vedeti sunt din buzunaru lui
2.1  RE: DNA anaf trimis de
(17 iun 2015, 21:00:54
sa fii tu sanatos si calare si pe jos.
rechinul asta obez spala sute de mii de euro lunar prin terasele lui, mina in mina cu traficantii de tigari si alcool, de la bere la spirtoase. si tu vrei sa il prinzi cu o gustare de 5000 de sarmale? pai umflatul asta si cu neamul lui la fel de gonflabil lucreaza in stil mare cind de la restaurantele din centru dar si terasele din mall topeste bani cu basculanta, de nici un control pina acum la primarie, garda, finante, curte (dna nu se baga pina nu spun astia de dinainte) n-a gasit nimic. totul e beton ca si pavelele, niste escrocherii monumentale.
numai rahaturile astea facute cu frate-su prin filiera lui videanu ii aduc bani pentru cinspe generatii, basca ce picura in toata ierarhia de la simmetrica, de sus pina jos, unde sint numai fosti puscariasi si dubiosi scapati la mustata de pirnaie prin prietenul toderut.
asa ca, pretentia ta e buna, justificata, dar infima, cu asta nici macar o plomba nu ii clintesti rechinului, cu tot reciful lor de criminali economici. si nu numai...
2.2  RE: DNA anaf trimis de
(17 iun 2015, 21:56:52
Răilor! Nu-l mai tot bârfiți pe dom' primat că sughite! Nu de alta, da' i-o sta păstrăvu-n gât...
Bietul om, cu multă strădanie și cu sudoarea frunții a reușit să facă și el ceva agoniseală să-și poată crește copiii, să-și poată ajuta și aproapele, iar voi îi perturbați tihna.
Nu uitați să-l votați!
2.3  RE: DNA anaf trimis de
(17 iun 2015, 22:24:17
ai dreptate, uite imi fac autocritica, imi pun busuioc in par si o dreg:

abia astept concertul de saptamina viitoare al celor doua formatii, respectiv
sarmalele calde si bere gratis pe banii fraierilor sustinut de solistul comun al acestor doua trupe trupese de trupeti, respectiv lungu-ce-e-n-gusa-si-n-firmele care va interpreta la ceatirna melodia care-i hit, ca doar pimen n-a murit: mi se falfiie de prosti, eu va fur ca pe chirosti.

veselie, slujba arhiereasca pentru someri si aghiazma la discretie, puse la dispozitie de un  ☭  de preapopi, condusi de dj pimen, de la mistic club. vor mai fi prezenti nea nechifor care se va da rotund, ceea ce ii e perfect la indemina, de cite realizari are, iar directorul de la muzeu va executa dansul ursului, dupa care ii va fi pusa botnita iar senescu il va plimba...

invitata special adusa de peste hotarele judetului, a.p.i.a.zdelia, care va prezenta un numar de iluzionism: cum sa furi un milion de euro si in loc sa ajungi la pirnaie, dispari in fum si te materializezi in neamt. asistentul magicianei va fi fratele popa tibie costiuc care va exersa un numar de hipnoza cu pastravi pe politaii de la rutiera, prilej cu care va reusi sa le ia inapoi respectivilor permisele ridicate de la conducatorii auto vitezomani.

in incheiere se va proceda la o retragere in manastire cu torte, iar in cazul lui pimen, care nu mai are carburant dupa ce a volatilizat seminarul, se va proceda, asa cum a facut si la sf. sinod, la darea de foc a valizei personale.

va multumim pentru atentie si va asteptam sa veniti intr-un numar cit mai numeros!

(ce zici stapler, ne ierti, ca la vot am fost cam beti?)
2.4  RE: DNA anaf trimis de
(17 iun 2015, 22:58:12
in timpul asta masele largi populare de oameni ai muncii vor incinge o hora, in care toti ce-i intrati vor trebui sa joace. se vor scanda: nu e vaca ca vitelul, dar nici hot cum este nelu; eu pup poala popii, popa pupa portofelul meu; ca-n s.v. sa mearga brici, lungu face rahatul bici.
in tot acest timp pimen va zimbi talinb si ii va pune lui saftiuc citeva intrebari de cultura generala: citi cartofi scoate la hectar sau daca vaca impunge neprovocata.
soborul din dotare se va inchina in mod repetat pentru obtinerea poftei de mincare necesara in chiolhanul ce vra sa vina, calugarii de la sf. ioan vor face o demonstratie de drifturi cu cele mai noi modele de gipuri din dotarea proprie, prilej cu care se face si o liniuta, a carui start il va da fosta maica iubareata de la caminul de batrini, cunoscuta printre gagicari cu numele de sida.
totul va fi supravegheat de burlui, care din obisnuinta dar si preventiv va scuipa in sinul popilor fumatori, care odata prinsi de pimen in exercitiul functiunii de fumarit, vor incerca sa piteasca sub sutana tigarile de contrabanda.
2.5  RE: DNA anaf trimis de
(17 iun 2015, 23:33:05
=)) rolling on the floor rolling on the floor

...tare...drifturi cu gipanele
2.6  RE: DNA anaf trimis de
(18 iun 2015, 07:04:59
da, zau!
poate le ai cu tehnica si ti se pare ca tractiunea integrala blocheaza derapajele circulare. ei bine, in cazul lor, nu. din cauza ca acesti calugari sint asa de cucernici, ei plutesc in sfere mai inalte decit muritorii de rind si atunci puntea fata, adica in zona in care stau ei, este mai usoara si nu are aceiasi aderenta, desi primeste acelasi cuplu mecanic ca si puntea spate.
din acest decalaj, practic poti considera ca gipanele lor au doar tractiune spate, ceea ce e ideal pentru frecat cauciucuri, o stie orice bemvenar...
2.7  RE: DNA anaf trimis de
(18 iun 2015, 08:15:39
Parcă-i și văd cu căști integrale negre, cu bărbile pe dinafară performând printre punctele de distribuție ale sarmalelor.
Și dacă tot s-a adunat lume merge și ceva publicitate, ceva de genul: ”Pentru doar 50 de lei poți beneficia de iertarea păcatelor, nu rata așa ocazie”
Cei ce nu se conformează riscă să fie excomunicați, pierzând astfel spectacolul și sarmalele binecuvântate a lui Lungu.
Mad Max, nu alta!
2.8  RE: DNA anaf trimis de
(18 iun 2015, 09:08:56
exact,
iar in mijlocul lor dj pimen cu mitra pusa invers ca un adevarat whatsup, va mixa prin fum de tamiie si de cauciuc ars, strigind: esti baitas, frate! mai putin cu duh sfint, acesti nimeni in doliu fiind saraci la acest capitol, insa multa credinta la promotie im mall-ul ortodox de la manastire, unde la 2 pacate iertate, poti sa mai tragi unul si ti se iarta si ala de la promotie.
baltag care e mai din topor va sustine o dizertatie despre influenta ecumenismului in tendintele de design ale lui ML si GLK, ambii sfinti mertani.
saftiuc va calcula gradul de torsiune aplicat verzei ce infasoara sarmaua, iar filon va organiza un concurs de miss preoteasa, pentru cei cu minim 2 neveste ca el.
economistul adi al lui pimen va recita din experienta sa profesionala toate strazile din iasi pe care a facut taximetrie, simultan cu facultatea de eco la fara pic de frecventa, facultate terminata doar la rosu, intrucit el nu serveste examene de licenta.
lungu va lansa o promotie de tip all incllusive la strins gunoiul lasat de enoriasi, in sensul ca diasil il va ridca gratis si tot gratis il va pune la loc, urmind ca la prima ploaie sa dea si ei cu tulumba intru deplina spalarea a pacatelor si facturilor de utilitati.
se va topai cu smerenie pe asfaltul proaspat de la manastire in ritmul de rap al lui pimen, pe versurile: ai lav rapu, ca-mi rupe capu, pina cind din asfalt va tisni apa ca pe drumul spre gara, urmind ca zona sa fie inchisa si declarata monument al naturii ca il buzau la vulcanii noroiosi sau in islanda la gheizere.
in mod apoteotic pimen va fi inaltat in streang, pardon in grad, fiind facut sfintul padurilor sub numele de beatificare de sfantul asteapta, sarbatorit la pastele cailor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găina oltenilor din Corbu O mulţime de supoziţii şi câteva date istorice precise leagă Oltenia de Sicilia. Mai în glumă, mai în serios, prietenii mei sicilieni îşi numesc insula "Oltenia Italiei", şi asta în primul rând datorită... Citeşte