Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2015 - Anul XX, nr. 137 (5949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Ministrul Rus ar fi trebuit avansat, nu dat afară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am văzut că ministrul ăla, Rus la nume şi la vorbă, a fost împins frumuşel afară pe uşa guvernului. Pentru că i-au ieşit pe borta gurii nişte cuvinte pe care el pretinde acum că le regretă, dar de fapt nu le regretă absolut deloc. Obsedat sexual, ca orice alt fruntaş al politicii româneşti şi internaţionale, poate că era şi normal să vadă în jur numai „curve”. Curve care cică ar fi nevestele românilor plecaţi să lucreze în străinătate, în loc să steie aici şi să rabde sau chiar să crape de foame.

O indignare generală au stârnit cuvintele acestei cefe de bivol din patrimoniul Pesedeului, de parcă fiecare silabă i-ar fi fost înmuiată în cucută. Dacă Rus ar avea nesăbuinţa de a ieşi la promenadă pe stradă, curvele aduse de el în discuţie, alături de copiii lor l-ar rupe probabil în bucăţele de câte un centimetru pătrat. Pe el şi pe badigarzii lui, în caz că ăia s-ar grăbi să-l apere, ceea ce nu prea cred.

Eu zic că nu ar trebui să-l belim de scalp, ceea ce l-ar face poate mai frumos. Ci mai curând să îl premiem. Fiindcă ministrul Rus a fost sincer, calitate rară la unul de teapa lui. El nu s-a ascuns după o tufă de cuvinte frumos meşteşugite. Nici nu avea de ce, că doar nu suntem în campanie electorală.

Rus a exprimat vocal ceea ce de fapt gândeşte întreaga clasa politică despre milioanele de români necăjiţi, plecaţi în pribegie. Despre amărăştenii care iau calea codrului italian, danez sau britanic. Despre flămânzii care, pentru a câştiga o leafă decentă între străini, lasă în urmă o ţară natală, care azi nu mai vrea de la ei decât votul,

Abia aici, în legătură cu acest drept la vot, de care cei plecaţi încă beneficiază, intervine chestiunea arzătoare. Intrând în contact nemijlocit cu realizările statelor civilizate, pribegii nu mai au nici un chef să voteze un partid al înapoierii, cum este cel slujit de Rus. De aia s-a şi enervat omul aşa de tare, de era să facă un infarct de să-l avem pe conştiinţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Rus ar fi trebuit avansat, nu dat afară.
 Vizualizări articol: 1649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Ministrul Rus ar fi trebuit avansat, nu dat afară5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găina oltenilor din Corbu O mulţime de supoziţii şi câteva date istorice precise leagă Oltenia de Sicilia. Mai în glumă, mai în serios, prietenii mei sicilieni îşi numesc insula "Oltenia Italiei", şi asta în primul rând datorită... Citeşte