Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2014 - Anul XIX, nr. 219 (5728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

UPDATE: Nici o persoană reținută în cazul taximetristului bătut în centrul Sucevei

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014 (18:43:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat sâmbătă după-amiază că din cei patru tineri care s-au predat la poliţie şi au susţinut că ei l-au agresat pe taximetristul bătut vineri seară, în centrul municipiului Suceava, nici unul dintre ei nu a fost reţinut.

Motivul: medicul legist a considerat că viaţa victimei nu a fost pusă în pericol, necesitând între 21 şi 22 de zile de îngrijiri medicale. În concluzie, fapta nu a fost încadrată la tentativă de omor.

Suspecţii, Marian Logofătu (22 de ani), Răzvan Neacşu (19 ani), Florin Mititelu (26 de ani) şi Eduard Dura (19 ani), toţi din cartierul Burdujeni al municipiul Suceava, vor fi cercetaţi în libertate pentru lovituri şi alte violenţe.

Poliţiştii bănuiesc că o parte dintre aceşti tineri nu au participat la agresiune, ci doar au luat fapta asupra lor, pentru a-i proteja pe alţi indivizi.

Reprezentanţii IPJ Suceava au anunțat de asemenea că ipoteza folosirii în altercație a unui pistol nu se confirmă, deşi victima susţinea contrariul, iar un medic de la Urgenţe confirma mai multe leziuni posibil provocate de un gloanţe de cauciuc.

 

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

 

Răfuieli în stil mafiot în centrul Sucevei. Taximetrist bătut şi împuşcat de patru indivizi

Scene ca-n Vestul Sălbatic, vineri seară, în centrul municipiului Suceava, în staţia de taxiuri din laterala Casei de Cultură, unde un taximetrist a fost bătut cu obiecte contondente şi împuşcat de patru indivizi.

Potrivit martorilor, taximetristul în cauză, Marius C., în vârstă de 22 de ani, din Dărmăneşti, a încercat să fugă când i-a văzut pe atacatori, însă s-a împiedicat după câteva zeci metri, în faţa unei săli de fitness, şi a fost ajuns din urmă de cei patru agresori care l-au snopit în bătaie, în altercaţie fiind folosit şi un pistol.

După ce şi-au umplut victima de sânge, agresorii au fugit, înainte ca poliţia să ajungă la faţa locului.

Medicii de gardă de la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava au declarat că tânărul a ajuns în stare gravă şi că viaţa i-a fost pusă în pericol.

„Are un traumatism cranio-cerebral grav, plăgi multiple craniene, contuzii hemitoracice şi multiple excoriaţii pe membrul inferior stâng, cel mai probabil în urma gloanţelor de cauciuc”, a explicat medicul Arcadie Buză.

De pe pat de spital, taximetristul rănit a povestit că a fost atacat cu un topor, cu bâte, dar şi cu un pistol şi i-a indicat pe doi dintre agresori, unul dintre aceştia fiind, potrivit victimei, Decebal Savu, fost Biriş, din clanul Turu.

Totuşi, vineri noapte la Poliţia municipiului Suceava s-au prezentat patru indivizi care au declarat că ei l-au agresat pe taximetrist, după ce acesta din urmă i-a provocat. Printre aceştia, însă, nu era Decebal Savu, existând două posibilităţi: fie victima s-a înşelat asupra identităţii agresorilor săi, fie alte persoane din anturajul agresorilor au luat fapta asupra lor.

Din primele cercetări se conturează o tentativă de omor, caz în care cel mai probabil se va lăsa cu mandate de arestare şi cătuşe.

Sâmbătă, în jurul prânzului, poliţia nu reţinuse nici o persoană în acest caz extrem de grav, petrecut chiar în centrul Sucevei.

Coincidenţă sau nu, săptămâna trecută, tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au urmărit şi blocat în trafic două autoturisme în care se aflau mai mulţi indivizi, printre care şi Decebal „Turu”, indivizi care, din informaţiile oamenilor legii, se înarmaseră cu obiecte contondente şi un pistol şi se pregăteau să se răfuiască cu o altă grupare din oraş.

În timpul urmăririi, din cele două maşini au fost aruncate mai multe bâte, un spray iritant lacrimogen, dar şi un pistol cu bile de cauciuc, iar suspecţii au fost eliberaţi după mai multe ore de audieri.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE: Nici o persoană reținută în cazul taximetristului bătut în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 7913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
UPDATE: Nici o persoană reținută în cazul taximetristului bătut în centrul Sucevei4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RUSINE LUNGULE! UITE CE SE INTAMPLA IN SUCEAVA!! trimis de
(20 sep 2014, 13:34:09
Cum Dumnezeu sa nu se intample asa ceva cand politia nu isi face treaba ci din contra ii protejeaza pe criminali ,le-au taiat salariile si acum protejeaza interlopi sucevei!
2.   Seful politiei sa fie demis!!!!! trimis de
(20 sep 2014, 13:39:24
poate aude si acest PONTA daca tot vrea sa fie ales ca uite la numit pe Oanea sef la IPJ Suceava si a devenit acest oras un focar de criminali,politia urmareste taximetristi daca au centura si le pun amenzi dar cand sunt practic macelariti ce fac? va spun tot eu,,,,le ia partea interlopiilor,. sper ca Monitorul macar de data aceasta sa mediatizeze cazul pt ca nu e doar un caz singular. mergeti fratiilor prin statiile din burdujeni unde isi are cuibul clanul TURU ,discutati cu taximetristi si veti fi uimit cate cazuri similkare sau petrecut! dar cu siguranta nu veti face acest lucru din lasitate,frica pe care o aveti cu totii nu va lasa! RUSINE!
3.   LUATI ATITUDINE NU FITI INDIFERENTI CA MAINE VA IE trimis de
(20 sep 2014, 13:45:29
Daca se va tolera si acest caz cu siguranta va spun ca in sv va domina haosul pe strazi,va fi mai rau ca in ukraina,lugansk,donet,,veti vi spintecati pe strada doar pt ca nu sunteti de-al lor! sa scapam odata de iei ca e strigator la cer ce se intampla in acest oras! nu uitati de acel copil omorat pe trecerea de pietoni de membru al clanului TURU ,ce a patit? e in LIBERTATE! Si nu i se va intampla nimica atata timp cat sistemul e corupt in frunte cu procurori si toata justia! RUSINE!!!
4.   Lăchei din spatele monitorului trimis de
(20 sep 2014, 17:15:41
Stați voi liniștiți că nu se ia nimeni de tine dacă nu ai papagalu mare sau faci ceva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei