Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iul 2014 - Anul XIX, nr. 165 (5674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbat omorât în bătaie, în propria casă, de doi colegi de pahar

Duminică, 20 Iulie 2014 (12:35:14)

Un bărbat din oraşul Milişăuţi, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort în casă de vecinii săi după ce în noaptea precedentă a băut împreună cu alţi patru bărbaţi, doi dintre aceşti omorându-l în bătaie din cauza unui conflict spontan.

Sâmbătă, la ora 13.00, Poliția oraşul Milișăuți a fost sesizată despre faptul că un localnic de 49 de ani a fost găsit decedat în locuința sa.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că victima locuia singură, iar vineri seară a fost vizitat de fratele său. Cei doi au consumat băuturi alcoolice împreună cu alte trei persoane, a doua zi vecinii găsindu-l pe bărbatul de 49 de ani decedat.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea respectivă, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, un bărbat de 41 de ani, din comuna Marginea, și un alt bărbat de 42 de ani, din județul Iaşi, l-au bătut pe bărbatul de 49 de ani, aplicându-i lovituri cu pumnii, picioarele și corpuri contondente la nivelul capului și corpului, cauzându-i leziuni grave ce au condus în scurt timp la deces.

„În cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o durată de 24 de ore a bărbatului de 41 de ani din comuna Marginea, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă. Celălalt suspect, din județul Iași, urmează să fie expertizat din punct de vedere neuropsihiatric, din cauza istoricului internărilor, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat omorât în bătaie, în propria casă, de doi colegi de pahar.
 Vizualizări articol: 1989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat omorât în bătaie, în propria casă, de doi colegi de pahar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei