Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2014 - Anul XIX, nr. 135 (5644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă - ediţia 2014

Duminică, 15 Iunie 2014 (11:59:36)
Cei mai buni pompieri militari suceveni s-au confruntat vineri în cadrul etapei judeţene a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă - ediţia 2014.La festivitatea de deschidere a concursurilor, alături de şeful competiţiei - prim-adjunctul inspectorului-şef al pompierilor militari suceveni, colonelul dr. Dan Hoffman, au mai participat prefectul Florin Sinescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alexandru Rădulescu şi şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul-şef Viorel Onea. În cadrul acestei festivităţi, prefectul Florin Sinescu a înmânat o diplomă de excelenţă plutonierului adjutant-şef Neculai Roşu, care a obţinut două medalii de aur şi a câştigat, alături de echipa Inspectoratului IGSU, locul I la etapa finală a Concursurilor de cros şi atletism ale MAI.În urma întrecerii dintre echipajele celor cinci detaşamente de pompieri din judeţ (Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei), au urcat pe podium următorii: Proba Scara de fereastră - individual: locul I plt. maj. Radu-Iulian Cârnu, de la Detaşamentul Vatra Dornei, locul II plt.maj. Sergiu Avasiloaie şi locul III plt. Radu Bolohan, ambii de la Detaşamentul Suceava. La echipe, a fost câştigat Detaşamentul Vatra Dornei, urmat de Detaşamentele Suceava şi Fălticeni.Proba Pista cu obstacole - individual: locul I plt. maj. Radu-Iulian Cârnu (Detaşamentul Vatra Dornei) şi plt. maj. Sergiu Avasiloaie (Detaşamentul Suceava) cu acelaşi punctaj, locul II plt. maj. Irinel Costea (Detaşamentul Fălticeni) şi locul III plt. Radu Bolohan (Detaşamentul Suceava). La echipe podiumul a fost ocupat, în ordine, de subunităţile din Vatra Dornei, Suceava şi Fălticeni. La proba Ştafetă 4x100m, pe locul I s-au clasat pompierii de la Suceava, urmaţi de colegii lor din Vatra Dornei şi Rădăuţi.Proba Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă a fost adjudecată de echipa din Suceava, urmată de Rădăuţi şi Vatra Dornei.Clasamentul general: Locul I - Detaşamentul Suceava, locul II - Detaşamentul Vatra Dornei, locul III - Detaşamentul Fălticeni, locul IV - Detaşamentul Rădăuţi şi locul V - Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă - ediţia 2014.
 Vizualizări articol: 1292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă - ediţia 20140.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei