Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2014 - Anul XIX, nr. 128 (5637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nechifor: „Cei de la PDL au pierdut o bună ocazie de a fi solidari cu judeţul Suceava”

Vineri, 6 Iunie 2014 (18:00:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lipsa parlamentarilor şi a consilierilor judeţeni ai PDL de la întâlnirea cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, organizată joi de reprezentanţii puterii la sediul Palatului Administrativ, l-a făcut pe preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, să declare că „din păcate cei de la PDL au pierdut o bună ocazie de a fi solidari cu judeţul Suceava”. El a declarat că la reuniunea al cărei scop a fost unul strict administrativ au fost invitaţii toţi parlamentarii, primarii, consilierii judeţeni, indiferent de culoarea politică. El a apreciat „foarte mult” prezenţa în sală a consilierilor judeţeni de la PNL, PP-DD şi bineînţeles PSD, arătând că dintre primari a lipsit doar primarul PDL al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

„PDL a încercat să boicoteze la nivel de consilieri judeţeni şi parlamentari această activitate administrativă şi vreau să spun că acum s-au poziţionat în afara judeţului Suceava. Nu e prima oară când se întâmplă astfel de lucruri. Atunci când eram în opoziţie, când eram parlamentar ,întotdeauna am cerut dezbateri la nivel de Consiliu Judeţean, nefiind vreodată invitat. Chiar şi în 2011, când se discuta despre strategia de dezvoltare a judeţului, despre care nu mai comentez acum cum au făcut-o atunci şi cât a costat, nu am fost vreodată invitaţi la o dezbatere publică alături de oameni din administraţie, de organizaţii nonguvernamentale. S-a făcut tot timpul închis, fără consultare publică”, a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Cei de la PDL au pierdut o bună ocazie de a fi solidari cu judeţul Suceava”.
 Vizualizări articol: 1199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor: „Cei de la PDL au pierdut o bună ocazie de a fi solidari cu judeţul Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei