Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2014 - Anul XIX, nr. 128 (5637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Concediu postNadal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrurile au început să se precipite la Roland Garros, nu neapărat din cauza precipitațiilor. E adevărat că ploaia ne-a pus tuturor răbdarea la încercare, meciurile de dublu au fost reprogramate (din păcate, joi, Mergea și Draganja au pierdut), iar cele de simplu au început atât de târziu, încât numai niște meciuri scurte pe toată linia ar fi asigurat buna încheiere a zilei, adică fără partide întrerupte. Fetele au fost cuminți, așa cum sunt toate fetele, ambele sferturi programate sfârșind în câte două seturi, toate cu 6-2! Spre ușurarea noastră, căci să recunoaștem că ne temeam, un dublu 6-2 a fost trecut în dreptul Simonei Halep. Iarăși un meci în minimum de seturi (în articolul precedent pronosticasem trei seturi), de data asta cu o jucătoare consacrată, câștigătoare de RG. În semifinale au rămas trei reprezentante ale noului val, dintre care doar pe Simona o confirmă și clasamentul, și principala favorită (conform caselor de pariuri), Maria Șarapova. Să remarcăm că fetele cărora li se prevede un viitor frumos au confirmat în bloc. Acestea erau Halep, Petkovic, Bouchard și Mladenovic. Primele trei se regăsesc în semifinale, în timp ce ultima a fost eliminată în meci direct, la mare luptă, de una dintre celelalte.

Revenind la scenariul zilei ploioase de miercuri, au urmat ultimele două sferturi ale băieților. Ferrer părea dispus să nu mai facă figurație în fața lui Nadal, la RG, așa că a început în stilul caracteristic și a luat primul set cu 6-4, dar după aproape o oră de joc! Dacă se continua în același ritm, altfel firesc, ar fi fost nevoie de două zile pentru a afla învingătorul. Numai că Rafa a redevenit ca prin farmec la nivelul din anii trecuți,  expediindu-l pe sărmanul Ferrer, pentru refacere, într-un concediu postNadal! În paralel, Murray îl redimensiona și el pe Monfils, ducându-l rapid la un handicap de două seturi. Mai mult pentru spectatori, francezul s-a ambiționat și a luat cumva un set, dar nimic nu anunța revolta din setul următor, pe care Monfils și l-a adjudecat de-a dreptul entuziasmant. Era ora 9 la Paris, iar Murray vroia să meargă la nani înainte de a juca decisivul. N-au fost de acord organizatorii, sau mai degrabă spectatorii, dar asta l-a montat peste măsură pe scoțian, care s-a răzbunat ultrarapid pe Monfils, reușind o ”lăptăreasă” (6-0) la concurență cu întunericul!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concediu postNadal.
 Vizualizări articol: 1751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Concediu postNadal5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei