Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2014 - Anul XIX, nr. 126 (5635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 300 de suceveni şi-au găsit un job la Bursa Generală a locurilor de muncă din aprilie

Miercuri, 4 Iunie 2014 (12:27:14)

Bursa Generală a locurilor de muncă din 25 aprilie, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, a ajutat 303 participanţi să-şi găsească un job, din care 146 angajaţi în Suceava, 74 la Fălticeni, 51 la Rădăuţi şi 32 la Câmpulung Moldovenesc.

La eveniment au participat 106 angajatori din judeţul Suceava, interesaţi de potenţialul resurselor umane disponibile pe piaţa locală a muncii în această perioadă, cei mai mulţi care au angajat având activităţi în domeniul construcţiilor. Meseriile de dulgher şi fierar betonist au fost cele mai căutate în ramura de activitate, 92 de persoane fiind angajate în acest domeniu. Comerţul a oferit un loc de muncă pentru 38 de persoane, cei mai mulţi participanţi fiind ocupaţi în meseria de vânzător. În domeniul prelucrării lemnului şi-au găsit un loc de muncă 30 de persoane, angajate ca muncitori silvici şi necalificaţi, iar în domeniul restaurantelor au fost angajate 19 persoane, în meseriile de bucătar, gestionar, ospătar sau lucrător bucătărie. Domeniile de activitate menţionate sunt dintre cele care şi-au acoperit cel mai bine nevoia de forţă de muncă, dar una din caracteristicile  bursei din  acest an a fost diversitatea domeniilor prezente, chiar dacă cantitativ oferta lor a fost mică. Solicitaţii cu studii superioare au ocupat posturi precum economist, recepţioner, inspector resurse umane, gestionar depozit, inginer mecanic, medic veterinar sau desenator tehnic. Distribuţia pe categorii de vârstă a persoanelor care au obţinut un loc de muncă, subliniază preferinţa angajatorilor pentru solicitanţii cu vârsta între 25 şi 45 de ani, în acest interval fiind ocupaţi 145 de participanţi, dar şi un interes mai mare pentru persoanele peste 45 ani în detrimentul celor sub 25 de ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de suceveni şi-au găsit un job la Bursa Generală a locurilor de muncă din aprilie.
 Vizualizări articol: 1491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de suceveni şi-au găsit un job la Bursa Generală a locurilor de muncă din aprilie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei