Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 apr 2014 - Anul XIX, nr. 78 (5587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campania „Bun venit pe lume” a Organizaţiei Salvaţi Copiii

Duminică, 6 Aprilie 2014 (14:00:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evenimentul caritabil „Bun venit pe lume”, organizat vineri de Salvaţi Copiii, Filiala Suceava, la Shopping City Suceava, s-a bucurat de un public numeros, artişti, elevi, tineri, oameni politici, medici, asistenţi. În sala de evenimente din cadrul Shopping City Suceava au fost prezenţi artiştii Mihai Pînzaru PIM, care a donat cinci picturi din colecţia personală, Camelia Rusu Sadovei, Cristian Balan, Adrian Mihai Frîncu, care a donat lucrări tot din colecția personală, dar și elevi de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, Școala Gimnazială Vatra Moldoviței, Asociația Proiect Pro Europa - Vatra Moldoviței, Clubul Copiilor Fălticeni, Clubul Copiilor Vatra Dornei. Nu au lipsit de la eveniment nici oameni politici, care au subliniat importanţa acţiunii organizate de Salvaţi Copiii, Filiala Suceava: Cătălin Nechifor, președintele Consiliului Județean Suceava, dr. Dan Dumitrache, medic ginecolog, dr. Tiberiu Brădățan, director medical la Spitalul Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Dana Armanu, asistent șef la secția de neonatologie a Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Ela Cadar, reprezentant al Spitalului Vatra Dornei și Roman Boca, consilier local la Primăria din Vatra Dornei.

Camelia Iordache, președinta filialei sucevene a Organizaţiei Salvaţi Copiii, ne-a spus că valoarea totală ce a rezultat ca urmare a activităților derulate în cadrul Campaniei ”Bun venit pe lume” este de 35.770 lei, din necesarul de aproximativ 54.050 lei (echivalentul a 11.780 euro). „Mulţumim tuturor susținătorilor. Campania continuă și ne puteți sprijini direcționând 2% din impozitul pe venit către Salvați Copiii, Filiala Suceava – CIF 7690340, IBAN RO64RNCB0234023048700001, BCR Sucursala Suceava”, a completat Camelia Iordache. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Bun venit pe lume” a Organizaţiei Salvaţi Copiii.
 Vizualizări articol: 1732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Campania „Bun venit pe lume” a Organizaţiei Salvaţi Copiii4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei