Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 apr 2014 - Anul XIX, nr. 78 (5587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oferte avantajoase

Concedii ieftine pentru salariaţii din învăţământul sucevean, intermediate de sindicaliştii din educaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii din învăţământul sucevean vor putea pleca în vacanţe avantajoase şi în acest an. În acest sens, Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava a încheiat o serie de parteneriate cu reprezentanţi ai bazelor hoteliere din anumite staţiuni.

Cu mai puţini bani faţă de oferta standard a hotelurilor, oamenii şcolii pot opta pentru sejururi în staţiuni precum Căciulata, Olimp, Eforie Nord sau Băile Felix. Preţurile încep de la 300 de lei pentru un sejur de 6 zile şi pot ajunge la peste 1.000 de lei pentru un sejur de 12 nopţi cu mic dejun, prânz şi cină şi cu acces la bază de tratament.

Potrivit prof. Dumitru Irimia, vicepreşedinte al Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava (ASIS), „unele oferte sunt cu 10-20 de lei mai scumpe, dar multe dintre ele au rămas la acelaşi preţ ca şi anul trecut. Oferim o alternativă mult mai ieftină la care profesorii apelează, fiind tot mai mulţi de la an la an. Sunt condiţii accesibile, iar până acum nu am avut reclamaţii din partea celor care au solicitat bilete. Cerere există şi în acest an, mulţi profesori solicitând bilete încă de acum o lună. Litoralul e cel mai căutat”.

 

460 de profesori din judeţ au plecat în vacanţe, prin sindicat, anul trecut

Dumitru Irimia a mai menţionat că, în 2013, circa 460 de profesori au solicitat bilete pentru vacanţe, iar în 2012 au fost peste 300.

Angajaţii din învăţământ care vor să-şi petreacă vacanţa pe litoral pot opta pentru hotel Amfiteatru din staţiunea Olimp. Un sejur de 6 nopţi (cu masa inclusă) porneşte de la 330 de lei şi ajunge la 620 de lei, pentru o cameră cu vedere la mare.

Tot în staţiunea Olimp, în complexul Pam Beach (fost hotel Muntenia), oferta pentru un sejur de 6 nopţi porneşte de la 438 de lei şi ajunge la 660 de lei. 

În staţiunea Eforie Nord, la hotel Traian, pentru 6 nopţi într-o cameră dublă, în regim de demipensiune, preţurile sunt în intervalul 480 de lei – 660 de lei, în funcţie de perioada aleasă. Doritorii pot opta şi pentru cazarea în garsoniere sau apartamente.

Cei care lucrează în sistemul educaţional şi suferă de diverse boli pot opta pentru un sejur de 12 nopţi, la hotel Traian, Eforie Nord, cu acces la baza de tratament, ofertele începând de la 1.000 de lei.

Pentru Băile Felix, la hotel Padiş (două stele), un sejur de 6 nopţi, plus una gratis, porneşte de la 340 de lei, în extrasezon, în cameră dublă cu TV, mic dejun şi tratament pentru două persoane. În sezon, în funcţie de perioada aleasă, preţurile pot ajunge la 1.000 de lei.

La Călimăneşti Căciulata, la hotel Traian, pachetele pentru odihnă au preţuri de 480 de lei şi de 300 de lei, pentru 6 zile. Pentru un pachet de zece zile, ce include şedinţe de tratament, profesorii vor scoate din buzunare 750 de lei (cazare, masă şi trei proceduri de tratament pe zi).

Reprezentanţii sindicaliştilor spun că la repartiţia biletelor nu se ţine cont de anumite criterii, toţi solicitanţii primind bilete. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concedii ieftine pentru salariaţii din învăţământul sucevean, intermediate de sindicaliştii din educaţie.
 Vizualizări articol: 2952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Concedii ieftine pentru salariaţii din învăţământul sucevean, intermediate de sindicaliştii din educaţie5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei