Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2014 - Anul XIX, nr. 71 (5580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Peste 700 pachete ţigări ascunse în autoturisme depistate în PTF Siret

Vineri, 28 Martie 2014 (11:55:13)

Poliţiştii de frontieră şi autorităţile vamale din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit ascunse în două autoturisme, în locaşuri special amenajate, 768 pachete cu ţigări pe care doi cetăţeni ucraineni au încercat să le introducă ilegal în ţară.

Joi, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-au prezentat pentru a intra în ţară doi cetăţeni ucraineni conducând două autoturisme Audi şi Ford.

La controlul efectuat asupra maşinilor de către echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, în autoturismul marca Audi au fost descoperite, într-un locaş special amenajat în portbagaj, 320 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. În cel de al doilea autoturism au fost descoperite tot într-un locaş special amenajat, în interiorul rezervorului, 448 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, pe care cei doi bărbaţi intenţionau să le introducă ilegal în ţară.

Ţigările în valoare de 937 lei au fost ridicate în vederea confiscării, cele două persoane au fost sancţionate contravenţional de către autorităţile vamale cu amenzi în cuantum de 12.000 lei.

Totodată,  autoturismele în cauză au fost ridicate în vederea confiscării deoarece aceste aveau confecţionate locaşuri special amenajate pentru transportul ţigărilor.

„De asemenea, poliţiştii de frontieră au făcut demersuri pentru aplicare, împotriva celor doi cetăţeni ucraineni, a măsurii de interzicere a intrării în România pe o perioadă de 5 ani”, se precizează în comunicatul poliţiei de frontieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 700 pachete ţigări ascunse în autoturisme depistate în PTF Siret.
 Vizualizări articol: 2296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 700 pachete ţigări ascunse în autoturisme depistate în PTF Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(28 mar 2014, 22:43:24
mare captura doua sacose de tigari ! pe aia care trec cate 10 baxuri adica 100000 de tigarete cum va place voua sa va laudati cu marile capturi , pe aia nui vedeti ! normal dincauza euro 1000 la ucrainieni si 1000 la romani .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei