Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2014 - Anul XIX, nr. 71 (5580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Real, nici măcar egal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fotbalul a mers pe repede înainte, Bayern a ieşit deja campioană, în timp ce Real pare să fi ieşit şi ea. Din cursă! Ştiu, exagerez, dar cum de s-a dărâmat edificiul ăsta, care părea atât de solid, în doar două etape?! Sper să nu vorbesc cu păcat, dar parcă totul se trage de la acea intervenţie a lui Sergio Ramos soldată cu penalty şi eliminare. În următorul meci, jucătorii Realului parcă au dus cu ei un fel de fatalism, apărut în urma acelor declaraţii gen “nu suntem lăsaţi” etc. De data asta nu i-a lăsat Rakitic, cu acea fază irepetabilă, preluare cu călcâiul peste adversar, progresie de câteva zeci de metri în inima terenului advers, urmată de o minge oferită coechipierului (termenul “oferită” trebuie interpretat ca la baschet, când o cursă impetuoasă se termină cu mingea aşezată uşor în coş). Acum ar fi culmea ca Realul să aibă probleme şi cu Dortmund, în Liga Campionilor. N-aş crede, dintr-un motiv subiectiv: acolo va apăr(e)a Casillas! Sunt curios unde va ajunge Realul cu Diego Lopez în campionat şi unde se va opri în Liga Campionilor cu Iker Casillas. Să nu uităm nici de Cupa Regelui, cu finala în dublă manşă cu Barcelona.

În Cupa României am prins doar prima semifinală, dar mai bine n-o prindeam. Fuseserăm avertizaţi de Răzvan Lucescu că „aici nu e Real-Barcelona”, aşa că trebuia să ne aşteptăm la tot ce e mai rău. Adică 0-0, un noul egal în salba lui Mister X. Privind abordarea bătrânicioasă a lui Lucescu, nici măcar nu mai pot alătura particula „jr.”, pentru că el e cel cu mentalitate învechită, în timp ce seniorul Lucescu vede mai bine încotro se îndreaptă fotbalul actual.

Nu închei fără o privire sumară aruncată asupra turneului de la Miami, unde japonezul Nishikori reuşeşte un tur de forţă neverosimil, eliminându-l pe Federer, asta după ce în turul precedent salvase vreo 5 mingi de meci în faţa lui Ferrer, înainte a valorifica în favoarea sa prima minge de meci de care îşi făcuse rost. Favoriţii 1 şi 2, aceiaşi Nadal şi Djokovic, continuă la ora când scriu aceste rânduri, dar niciunul nu poate fi sigur de prezenţa în finală. Plutonul nu mai asistă aşa pasiv la defilare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Real, nici măcar egal.
 Vizualizări articol: 1628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Real, nici măcar egal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei