Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2014 - Anul XIX, nr. 71 (5580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevii jandarmi şi carabinierii moldoveni au participat la exerciţii de asigurare a ordinii publice

Vineri, 28 Martie 2014 (15:19:02)

Vineri s-a finalizat „Exerciţiul comun de antrenament în domeniul ordinii publice, cu participarea efectivelor Jandarmeriei Române şi Trupelor de Carabinieri” desfăşurat în această săptămână la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni.Exerciţiul a vizat antrenarea forţelor de ordine în trei situaţii: o manifestare cultural-artistică la care participă un public numeros, un meci de fotbal cu grad ridicat de risc şi o manifestaţie de protest.Prima activitate s-a desfăşurat marţi, pe platoul şcolii, şi a constat în asigurarea măsurilor de ordine publică cu ocazia desfăşurării unei moment artistic simulat de elevi jandarmi, la care au fost identificate probleme între spectatori. Miercuri, dispozitivul format din forţele de ordine a asigurat măsurile de ordine publică cu ocazia desfăşurării unui meci de fotbal cu grad ridicat de risc şi a intervenit pentru restabilirea ordinii publice când aceasta a fost grav tulburată.Cea de-a treia situaţie a presupus asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul unei manifestaţii de protest, cu participarea unui public numeros şi restabilirea ordinii publice când aceasta a fost grav tulburată. La exerciţiu au participat 20 de ofiţeri din Trupele de Carabinieri din Republica Moldova, sprijiniţi de cei 20 de subofiţeri carabinieri prezenţi în şcoală în cadrul cursului intensiv în domeniul ordinii şi siguranţei publice, împreună cu aproximativ 150 de elevi şi cadre militare din Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni. Au mai fost angrenate efective şi tehnică din cadrul Detaşamentului Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava. Activitatea se înscrie în cadrul Proiectului „Consolidarea capacităţilor Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova”, finanţat din bugetul de asistenţă pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Interne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii jandarmi şi carabinierii moldoveni au participat la exerciţii de asigurare a ordinii publice.
 Vizualizări articol: 1301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii jandarmi şi carabinierii moldoveni au participat la exerciţii de asigurare a ordinii publice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei