Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 ian 2014 - Anul XIX, nr. 20 (5529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipaj al ISU Suceava şi o şenilată, trimise în zonele afectate de ninsoare şi viscol din sud-estul ţării

Marţi, 28 Ianuarie 2014 (18:11:11)
Având în vedere situaţia existentă la nivel naţional, determinată de căderile de zăpadă şi intensificările vântului, precum şi atenţionările emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, la ordinul inspectorului general al IGSU, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Bucovina" al judeţului Suceava va trimite în zonele afectate de fenomenele meteo periculoase autospeciala cu capacitate mărită de trecere (şenilata), însoţită de un echipaj de militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Suceava.Echipajul va desfăşura misiuni de salvare a persoanelor aflate în dificultate pe timpul în care aceste zone sunt sub incidenţa codurilor de atenţionare, se precizează în comunicatul ISU Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipaj al ISU Suceava şi o şenilată, trimise în zonele afectate de ninsoare şi viscol din sud-estul ţării.
 Vizualizări articol: 2743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Echipaj al ISU Suceava şi o şenilată, trimise în zonele afectate de ninsoare şi viscol din sud-estul ţării2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu vreau dar trebuie trimis de
(28 ian 2014, 21:02:18
In primul rand Bucovina, stiti voi, zona aia a Romaniei care e cea mai saraca, cu salariile cele mai mici care a reusit sa cumpere si sa organizeze aceste servicii, aia la care iarna se sfarseste mai tarziu, de obicei, trebuie sa se lase mai vulnerabila pentru zone a caror primari, consilii sau pur si simplu politicieni nu au reusit sa isi protejeze oamenii. Macar, macar sa isi dea demisia ca nu au fost in stare de nimic asa din rusine macar.

CJ Suceava merita o bila alba ca a fost mai bine pregatita decat alte zone. Felicitarii Suceava, rusine celor care nu au putut macar sa se organizeze nici in al doisprezecelea ceas.
1.1  RE: Nu vreau dar trebuie trimis de
(29 ian 2014, 09:50:08
Bucovina este orice numai o zona saraca nu. Nu stiu cine a spus vreodata ca Bucovina ar fi una din cele mai saraci zone ale tarii dar ori a baut prea mult, ori a vorbit ca sa nu taca. Nu confunda Bucovina cu zone precum Iasi (in afara de oras, mori cu zile), Vaslui sau Galati.
O alta prostie pe care o debitezi se refera la comparatia iernii de aici cu cea din sudul Moldovei. Dar te voi lamuri, presupunand ca nu ai idee despre cum e iarna pe acolo: spre deosebire de aceasta zona, unde gerul este la el acasa, acolo ai viscol de nu mai vezi nimic, nu ai munti si nici dealuri suficient de mari, costise sau asa mai departe, ca sa apere satele de furia zapezilor.
Satele sunt, mare parte, in plin camp (de ce crezi ca Baraganul are un renume atat de prost?) - vara e cald de mori iar iarna te rogi sa nu te ingroape prea tare zapada.

Nu este vina primarilor pentru amplasarea geografica si parazapezile nu ajuta prea mult - oricate ai pune, ori vor fi acoperite de zapada care bate din toate directiile, ori furate. Perdele de padure nu prea poti face pentru simplul fapt ca este o zona preponderent agricola si nu i-ar conveni nimanui sa-si arunce aiurea hectare intregi din pamantul sau, doar ca sa le fie altora mai bine. Sau probabil ca o sa le fie mai bine.

Data viitoare incearca sa vorbesti in cunostinta de cauza.
2.   .. trimis de
(29 ian 2014, 11:27:36
Dupa o iarna intarziata.. si mai multe judete cu cod rosu... CJ Suceava este mai bine pregatit decat alte judete! RESPECT!
3.   ** trimis de
(29 ian 2014, 16:01:24
Un lucru demn de lauda,era necesar dotarea ISU mai ales pentru interventiile din zonele rupte de lume,felicitari CJ si presedintelui Catalin Nechifor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei