Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 ian 2014 - Anul XIX, nr. 20 (5529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Apel la suceveni, să cureţe zăpada din faţa caselor şi firmelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii municipiului Suceava sunt invitaţi de primarul oraşului, Ion Lungu, să dea dovadă de spirit civic şi să cureţe zăpada şi gheaţa din faţa caselor şi a firmelor pe care le deţin. Din cauza ninsorii, care cade aproape neîncetat de 3 zile, utilajele şi echipele de deszăpezire nu fac faţă şi este nevoie ca şi locatarii să intervină pe trotuarele şi aleile din zona locuinţelor şi a firmelor, astfel încât circulaţia pietonilor să se desfăşoare fără probleme. Deşi există şi o hotărâre de consiliu local care obligă oamenii să se ocupe de curăţenie în aceste zone pe timp de iarnă, primarul Lungu recunoaşte că este greu de aplicat. „După ce se mai linişteşte vremea, vom relua controalele şi, acolo unde nu se respectă legea, vom da amenzi, însă aceste amenzi se încasează foarte greu”, a afirmat primarul.

El a arătat că a solicitat de foarte multe ori tuturor parlamentarilor pe care i-a susţinut să aibă o iniţiativă legislativă în sensul transformării acestor amenzi, în caz de neplată, în muncă în folosul comunităţii, dar până acum asta nu s-a întâmplat. „Ar fi important pentru toate primăriile. Acum acest lucru este posibil numai prin hotărâre de instanţă. Noi nu încasăm niciodată banii din aceste amenzi, numai ne încărcăm cu sute de miliarde de lei neîncasaţi”, a mai spus primarul Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apel la suceveni, să cureţe zăpada din faţa caselor şi firmelor.
 Vizualizări articol: 1890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apel la suceveni, să cureţe zăpada din faţa caselor şi firmelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Exemplu trimis de
(28 ian 2014, 20:09:16
In alte parti ale lumii, daca nu ti-ai platit contributiile la buget (local sau federal) nu te baga nimeni in seama atunci cand vrei sa-ti reinnoiesti licenta sau cand vrei sa obtii vreo hartie de la administrativ.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei