Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 ian 2014 - Anul XIX, nr. 20 (5529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Donțu: ”PSD cere PDL Suceava să se autodenunțe”

Marţi, 28 Ianuarie 2014 (16:59:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, senatorul Ovidiu Donțu, cere PDL Suceava să se autodenunțe și să spună care dintre liderii democrat-liberali au determinat ”prin intimidare și amenințări” acordarea ”subantreprizei nelegale” pentru asfaltarea bulevardului principal al municipiului Suceava, pentru a scuti instituțiile statului de cheltuieli financiare în vederea aflării adevărului. Reacția lui Donțu se înscrie în disputa declanșată între PSD și PDL la nivelul municipiului Suceava cu privire la paternitatea proiectelor din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, precum și a proiectului de opt milioane de euro privind reabilitarea infrastructurii rutiere finanțate din fonduri europene. ”Pentru ca cetățenii municipiului Suceava să înțeleagă care a fost contribuția actualei conduceri a PDL Suceava la reabilitarea bulevardului principal al Sucevei, solicităm public acestora să precizeze care este persoana din conducerea PDL ce a determinat, prin intimidare și amenințări, acordarea acelei lucrări în subantrepriză către firma Kamer Build Company din Suceava, controlată de omul de afaceri Vasilică Puşcaşu, care în martie 2012 a fost extrădat în Austria, unde este judecat pentru jaf armat în două sucursale bancare. Solicitam ca liderii PDL Suceava să se prezinte în fața instituțiilor abilitate și să declare singuri, practic să se autodenunțe, pentru ca instituțiile statului să nu mai cheltuie resurse pentru aflarea adevărului întrucât, conform presei naționale, Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF) a găsit nereguli cu privire la subcontractarea lucrărilor la un proiect de modernizare a mai multor străzi din municipiul Suceava, finanţat prin POR şi care face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU)”, a declarat Donțu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donțu: ”PSD cere PDL Suceava să se autodenunțe”.
 Vizualizări articol: 1475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Donțu: ”PSD cere PDL Suceava să se autodenunțe”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei