Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 298 (5505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şofer de 19 ani cercetat pentru că a accidentat un pieton şi a plecat de la faţa locului după ce acesta a spus că nu e rănit

Duminică, 22 Decembrie 2013 (13:00:15)

Joi, în jurul orei 19.35, IPJ Suceava a fost sesizat de Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc despre faptul că la această unitate medicală s-a prezentat Constantin A., de 52 ani, din localitate, care a solicitat să fie examinat medical pentru nişte leziuni pe care le prezenta la nivelul mâinii stângi şi al piciorului drept, acesta declarând că în urmă cu o oră a fost victima unui accident rutier produs pe raza municipiului.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 18.30, în timp ce traversa strada Calea Bucovinei, pe trecerea de pietoni, partea vătămată a fost lovită de un autoturism care circula din direcţia Vatra Dornei spre Suceava.

După impact, conducătorul autoturismului a oprit la locul accidentului, s-a dat jos şi a discutat puţin cu victima, după care a plecat.

În urma investigaţiilor medicale, victima a fost diagnosticată cu leziuni pentru care necesită aproximativ 5 - 7 zile de îngrijiri medicale, refuzând să rămână sub observaţie medicală.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, pe strada 22 Decembrie din centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost identificat autoturismul implicat în accident, ce avea ruptă oglinda stânga şi prezenta urme de ştergere pe aripa stânga faţă.

Totodată, într-un bar din zonă a fost identificat Ioan L., de 19 ani, din comuna Sadova, care a recunoscut că el a condus autoturismul şi că l-a accidentat pe Constantin A., aflat pe trecerea de pietoni.

Tânărul a mai declarat că a plecat de la locul accidentului în urma discuţiei pe care a purtat-o cu victima, care i-a spus că nu are nimic şi care a spus că nu are rost să mai anunţe accidentul la poliţie.

Şoferul a fost recunoscut de victimă ca fiind persoana care conducea autoturismul în momentul producerii accidentului.

„Ioan L. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer de 19 ani cercetat pentru că a accidentat un pieton şi a plecat de la faţa locului după ce acesta a spus că nu e rănit.
 Vizualizări articol: 1529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şofer de 19 ani cercetat pentru că a accidentat un pieton şi a plecat de la faţa locului după ce acesta a spus că nu e rănit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei