Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 252 (5459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

750 de metri cubi de nisip şi 475 de tone de sare, pregătite pentru deszăpezirea străzilor Sucevei

Marţi, 29 Octombrie 2013 (12:24:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Primăriei Suceava a verificat marţi modul în care firma de salubrizare Rosal s-a pregătit pentru intervenţiile la deszăpezire pe străzile municipiului.

După ce a făcut o trecere în revistă atât a mormanelor de sare, nisip ori amestec de nisip şi sare, dar şi a utilajelor Rosal, primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a arătat mulţumit de pregătirile făcute: „Stocurile actuale de intervenţie sunt de 475 de tone de sare şi 750 de metri cubi de nisip, sunt suficiente pentru două luni de zile. O parte au fost deja amestecate, pentru a fi utilizate oricând e nevoie. Chiar şi în cursul zilei de astăzi am făcut eforturi să dăm bani să mai aducă două maşini de sare”.

Lungu a făcut un tur şi al parcului auto al Rosal, pregătit pentru intervenţiile pe timp de iarnă, 19 utilaje fiind dotate cu lamă şi sărăriţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 750 de metri cubi de nisip şi 475 de tone de sare, pregătite pentru deszăpezirea străzilor Sucevei.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
750 de metri cubi de nisip şi 475 de tone de sare, pregătite pentru deszăpezirea străzilor Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce veste minunata... trimis de
(29 oct 2013, 15:12:58
...trebuie sa ne cumparam CIUBOTELE DE GUMA si GUMARII pentru GLODUL ce se va asterne odata cu venirea iernii in acest oras GLODUROS. Probabil prelipcarul tine neaparat ca Suceava sa fie ca PRELIPCA lui natala si de asta in tot orasul avem doar pamant si balast. Pe ici pe colo vezi si cate un petic de asfalt, si ala turnat in bataie de joc.
ALOOOOO, prelipcarule, in anul de gratie 2013 sunt pe piata substante moderne ( MODERNE- ai citit ??? ) de dezapezire, cele mai cunoscute fiind CLORURA DE CALCIU si CLORURA DE MAGNEZIU. Acestea pe langa faptul ca sunt foarte eficiente si odata imprastiate pe strazi "tin" cateva ninsori, mai au si avantajul ca nu sunt poluante, orasul practic este spalat in permanenta, nu se infunda canalizari, nu ne murdarim masinile, nu se corodeaza tabla acestora, nu facem inhalatii cu praf in primavara si foarte important NU ATACA ASFALTUL. Dar ce sa stie prelipcarul, banul sa iasa, in rest isi bate joc de noi toti...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei