Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 239 (5446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei evenimente fotografice, la Shopping City Suceava

Marţi, 15 Octombrie 2013 (10:30:05)

Asociația FotoIași, Clubul Artelor Vizuale Suceava, Shopping City Suceava și Fundația Umanitară Clopot vă invită miercuri, 16 octombrie, de la ora 18 la Galeria Clubului Artelor Vizuale din Cadrul Shopping City Suceava la trei evenimente fotografice: Vernisajul expoziției de fotografie ”Veneția 2013”, aparținând fotografei sucevene Paula Nimigean; Vernisajul expoziției colective de macro-fotografie ”În grădină la Mihai”; Lansarea cărții-album ”Când eram Fotograf” aparținând lui Ozolin Dușa.

Imaginile Paulei Nimigean din expoziție (40 la număr) sunt făcute în luna februarie la Veneția, în plină desfășurare a Carnavalului.

Expoziția ”În grădină la Mihai” este alcătuită din 59 de imagini color aparținând unui număr de 11 fotografi. Este o expoziție mai specială, imaginile încadrându-se în categoria Macrofotografie, subiectul acestora fiind florile și insectele fotografiate dis-de-dimineață în grădina lui Mihai Cantea de la Bârnova. Un număr de 59 fotografii color expun Valentina Băgirianu, Monica Boțoiu, Ana Maria Sîngeap, Elena Șișcanu, Codrin Buzdugan, Mihai Cantea, Ozolin Dușa, Vasile Iacob, Cristian Popescu, Daniel Popescu și Iulian Sîngeap.

”Când eram Fotograf” este o carte-album unică în lumea fotografiei românești, cuprinzând întâmplări și amintiri cu și despre fotografii din perioada 1984 – 2008, pornind de la câte o imagine făcută în anul respectiv. O viață trăită la maxim cu aparatul de fotografiat în mână, cu suișurile și coborâșurile inerente oricărui om ”normal” în epoci diferite. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei evenimente fotografice, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei evenimente fotografice, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei