Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 223 (5430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reprezentanţii PDL în CL Suceava vor vota împotriva tăierii fondurilor pentru lucrările la Centrul Cultural Bucovina

Miercuri, 25 Septembrie 2013 (15:13:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanţii PDL în Consiliul Local al municipiului Suceava vor vota împotriva proiectului de hotărâre care vizează tăierea fondurilor pentru continuarea lucrărilor la Centrul Cultural Bucovina, obiectiv care se construieşte pe scheletul fostului cinematograf „Modern”. Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan. Balan a declarat că decizia a fost luată în urma discuţiilor purtate cu liderul consilierilor locali democrat-liberali, Lucian Harşovschi, dar şi cu ceilalţi reprezentanţi ai PDL din deliberativ.

„În şedinţa Consiliului Local Suceava de joi, 27 septembrie, se ia în discuţie o rectificare bugetară în minus care presupune tăierea celor aproximativ 3 milioane de lei repartizate pentru continuarea lucrărilor la Centrul Cultural Bucovina. O investiţie aparent <neimportantă> pentru că vizează cultura. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu liderul consilierilor PDL din deliberativul sucevean, Lucian Harşovschi, dar şi cu ceilalţi consilieri ai noştri am luat hotărârea de a vota împotrivă. Pentru noi cei de la PDL proiectul acesta este unul de o importanţă majoră pentru că Centrul Cultural Bucovina se va număra printre puţinele instituţii de acest gen în care se va putea face <cultură>”, a declarat Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanţii PDL în CL Suceava vor vota împotriva tăierii fondurilor pentru lucrările la Centrul Cultural Bucovina.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reprezentanţii PDL în CL Suceava vor vota împotriva tăierii fondurilor pentru lucrările la Centrul Cultural Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei