Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 212 (5419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Noua conducere a Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, aleasă de peste 800 de delegaţi

Joi, 12 Septembrie 2013 (14:04:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 800 de liberali suceveni Suceava îşi vor desemna noua conducere a Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, la alegerile care vor avea loc în data de 5 octombrie 2013. Liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat că în ultima şedinţă a Biroului Politic Judeţan s-au stabilit două dintre normele de reprezentare la conferinţa de alegeri. Băişanu a spus că la aceste alegeri vor participa cei 250 de membrii ai Delegaţiei Permanente a PNL Suceava, precum şi 10% din numărul membrilor PNL Suceava. Alexandru Băişanu a arătat că PNL are în judeţul Suceava un număr de 5.762 de membri, iar potrivit normei de reprezentare 576 dintre aceştia se vor alătura celor 250 de membri ai Delegaţiei Permanente în calitate de delegaţi la conferinţa judeţeană de alegeri din data de 5 octombrie 2013.

„De asemenea, pentru eliminarea suspiciunilor am propus ca norma de reprezentare oferită ca bonul pentru rezultatele obţinute la alegeri să fie calculată la Bucureşti, la secretariatul general al PNL”, a ţinut să precizeze liderul PNL Suceava. Alexandru Băişanu a explicat că în calitate de delegaţi vor putea participa membrii de partid care au o vechime de minim trei luni înainte de organizarea alegerilor la nivel judeţeană, iar în caz contrar este nevoie de o derogare aprobată de Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava. Băişanu a mai spus că pentru alegerile din data de 5 octombrie, candidaturile pot fi depuse până joi, 3 octombrie a.c., ora 10:30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua conducere a Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, aleasă de peste 800 de delegaţi.
 Vizualizări articol: 1584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Noua conducere a Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, aleasă de peste 800 de delegaţi1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei