Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 210 (5417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şcoală de Vară a patrulelor şcolare

Marţi, 10 Septembrie 2013 (11:49:45)

Asociaţia „Alecs Group” Suceava, asociaţie ce are ca scop prevenirea, evaluarea, consilierea şi educaţia rutieră, în parteneriat cu Serviciul Rutier Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Palatul Copiilor Suceava şi Şcoala Filadelfia Suceava, în cadrul campaniei „Alege Viaţa”, a organizat în perioada 2-6 septembrie o Şcoală de Vară a patrulelor şcolare.

Scopul Şcolii de Vară a fost de a-i învăţa pe tinerii de vârstă şcolară legislaţia rutieră cu privire la pericolele din trafic, de conştientizare a opiniei publice asupra vulnerabilităţii şi comportamentului în trafic al tinerilor şi, implicit, de scădere a numărului de accidente rutiere având ca victime copiii.
Şcoala de Vară s-a desfăşurat după un program bine stabilit cu diferite activităţi unde copii au avut foarte multe de învăţat. Cursanţii s-au deplasat pe diferite trasee, unde au surprins cu aparatele foto situaţii de nerespectare a regulilor de circulaţie de către foarte multe persoane, atât pietoni, cât şi conducători auto. Tot în cadrul programului Şcolii de Vară, voluntari de la Crucea Roşie Română, filiala Suceava, au făcut demonstraţii de acordare a primului ajutor în caz de accident rutier, în cazul persoanelor arse sau în cazul plăgilor şi fracturilor.

„Mulţumim mult celor care ne-au fost alături. Menţionăm că Şcoala de Vară a fost gratuită, iar cheltuielile au fost suportate de Asociaţia <Alecs Group> Suceava şi de ceilalţi colaboratori”, precizează reprezentanţii asociaţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoală de Vară a patrulelor şcolare.
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şcoală de Vară a patrulelor şcolare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei