Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 210 (5417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lista membrilor aleşi în Camera Agricolă Judeţeană Suceava

Marţi, 10 Septembrie 2013 (16:44:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei 24 de membri ai Colegiului Judeţean al Camerei Agricole Suceava au fost aleşi de 13.906 agricultori, aceştia reprezentând un procent de 12,57% din numărul total al sucevenilor care au avut drept de vot. Aceste cifre reprezintă datele finale, înainte de contestaţii, ale alegerilor care s-au desfăşurat duminica trecută în 113 localităţi din judeţ.

Iniţial, Camera Agricolă Judeţeană Suceava trebuia să aibă 25 de membri. Au rămas însă doar 24, pentru că la categoria patronate a fost un singur candidat şi două locuri disponibile.

Pe fiecare buletin de vot au fost nouă categorii de candidaţi. Astfel, la prima categorie au fost aleşi opt membri din asociaţiile profesionale ale fermierilor. Numărul majoritar de voturi a fost obţinut de Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Animale „Plaiul Bucovinei” Suceava, care va avea şase membri în camera agricolă, după cum urmează: Ion Dionisie Blănari, Sorin Arcadie Popescu, Liviu Beleca, Alexa-Mihai Flutur, Mihai Rotariu şi Ion Ciurlă. Ceilalţi doi membri votaţi sunt Vasile Pleşca, de la Asociaţia „Produs în Bucovina”, şi Nistor Alexandru Burduhos, de la Asociaţia Crescătorilor de Bovine pentru Carne din România.

La a doua categorie, patronate, singurul candidat, Ioan Filoteanu, a devenit membru în Camera Agricolă, fără a conta câte voturi a luat.

La a trei categorie, sindicate, au fost aleşi Andrei Marius Andrieş, de la Federaţia Naţională a Sindicatelor din Agricultură „Agrostar”, şi Răzvan Orhei, de la Confederaţia Sindicală „Meridian”.

Dintre candidaţii de la a patra categorie, cooperative agricole, au prins cele două locuri eligibile Eugen Damean, de la Cooperativa Agricolă „Bucovina Nord” Dumbrăveni, şi Mircea Coca, de la Cooperativa „Suliţa” Fundu Moldovei.

La a cincea categorie, ocoale silvice private, a fost tot un singur candidat, Dorin Buraciuc, reprezentant al Ocolului Silvic Bisericesc Ilişeşti şi al Ocolului Silvic „Silva”  Suceava.

În ceea ce priveşte a şasea categorie, domeniul cercetării agricole, a fost ales Dumitru Bodea.

La a şaptea categorie au fost aleşi patru fermieri cu vârsta de peste 35 de ani. Din cei 25 de candidaţi pe primele patru locuri, eligibile pentru un loc în camera agricolă, s-au clasat Mircea Nicolae Mîrza, Leonard Ovidiu Ioachimescu, Nelu Steţco şi Ioan Dorin Mihalache. Alţi patru candidaţi, la categoria a opta, au fost aleşi din rândul fermierilor sub vârsta de 35 de ani. Cele mai multe voturi le-au obţinut Maria Piticari, Elena Andreea Burac, Sorinel Dinu Hurjui şi Ionel Adrian Juravle.

În fine, la ultima categorie, a noua, Colegiul Medicilor Veterinari a fost ales doctorul Vasile Semeniuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lista membrilor aleşi în Camera Agricolă Judeţeană Suceava.
 Vizualizări articol: 2406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lista membrilor aleşi în Camera Agricolă Judeţeană Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 sep 2013, 08:43:40
ce te asteptai? ei intre ei si ptr ei....punct.... pan la Apocalipsa....
2.   Coment trimis de
(11 sep 2013, 10:41:03
Daca nu va fost rusine sa va bagati inainte,unii chiar urmasii,ce sa mai spun.Mierea-i dulce iar banii ce vin din UE nu au miros;sunteti specializati in toate ,plenipotentiali si v-ati ales intre voi jupanilor.Ce sa mai zica taranul cand o sa va plateasca banii din sudoarea fruntii?Tot inainte ca nimanui nu o sa le pese de bravurile voastre,se vede cine are stampila si baza de date.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei