Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 210 (5417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătrân rănit grav, după ce a căzut dintr-o căruţă

Marţi, 10 Septembrie 2013 (12:37:40)

Un bătrân de 75 de ani, din satul Poiana, comuna Zvoriştea, a ajuns la spital cu răni grave după ce a căzut dintr-o căruţă, calul speriindu-se de un tir şi smuncind atelajul.

Luni, în jurul orei 18.30, la secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava s-a prezentat Petru D., de 75 ani, din satul Poiana, comuna Zvoriştea, care a declarat că duminică, în jurul orei 14.00, a fost victima unui accident de circulaţie. Acesta a precizat că la ieşire din localitatea Şerbăneşti, în timp ce se afla în atelajul hipo condus de fiul său, Victor D., de 50 ani, atelajul a fost acroşat de un tir care a plecat de la faţa locului.

Cele spuse de bătrân au fost confirmate parţial de poliţişti, care au stabilit că atelajul a fost depăşit din spate de către un autocamion, iar în acel moment calul s-a speriat şi a schimbat pentru moment ritmul de deplasare. Bătrânul, întrucât stătea cu un picior în afara atelajului hipo, s-a dezechilibrat şi a căzut. Acesta s-a ridicat şi s-a urcat din nou în atelaj, cei doi şi-au continuat deplasarea până la domiciliu, bărbatul de 75 de ani aflându-se într-o stare aparent normală.

Luni, bătrânul s-a prezentat la unitatea medicala din comună, acuzând dureri în zona gâtului şi a capului. A fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul ,,traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, fractură odontoidă cu deplasare a fragmentului superior 5 mm în interior, importante fracturi artrozice cervicale etajate’’, necesitând pentru vindecare 30-35 zile. În urma investigaţiilor efectuate s-a decis transferarea victimei la Spitalul de Neuro-Chirurgie Iaşi.

„În funcţie de zilele de îngrijiri medico-legale acordate se va dispune soluție  procedurală în cauză. Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân rănit grav, după ce a căzut dintr-o căruţă.
 Vizualizări articol: 1324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân rănit grav, după ce a căzut dintr-o căruţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei