Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 210 (5417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cioban lovit şi legat pentru că şi-a păscut oile pe un teren fără a avea permisiunea proprietarului

Marţi, 10 Septembrie 2013 (12:51:36)

Un cioban de 51 de ani a fost lovit cu capul în zona feţei şi apoi legat de un alt oier, din cauză că şi-a păscut oile pe un teren fără a avea permisiunea proprietarului pământului, poliţiştii fiind anunţaţi de incident chiar de către agresor.

Luni, în jurul orei 11.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Fundu Moldovei au fost sesizați de Angel A., de 45 ani, din localitate, despre faptul că, în jurul orei 09.30, l-a lovit cu capul în zona feţei pe Vasile V., de 51 ani, localnic, şi l-a legat. Motivul altercaţiei constă în aceea că l-a surprins pe acesta din urmă cu oile la păscut pe un teren pe care nu avea permisiunea proprietarului, cum avea el, şi l-a imobilizat pentru a avea dovada că l-a surprins cu animalele la păscut pe acel teren.

La fața locului, în zona denumită „Măgurele” din comuna Sadova, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 11 Poliţie Rurală Pojorâta și Postului de Poliție Fundu Moldovei, dar victima fusese deja dezlegată de Nicolaie P., alt cioban ce se afla în zonă. 

S-a luat legătura cu Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea examinării medico-legale a lui Vasile V. pentru stabilirea modului de producere a leziunilor, acesta fiind dus cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticat cu ,,traumatism cranio-cerebral și facial’’, urmând a fi supus unei radiografii pentru stabilirea leziunilor.

„În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cioban lovit şi legat pentru că şi-a păscut oile pe un teren fără a avea permisiunea proprietarului.
 Vizualizări articol: 1822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cioban lovit şi legat pentru că şi-a păscut oile pe un teren fără a avea permisiunea proprietarului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei