Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 210 (5417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

Un şofer care a depăşit pe linie continuă, prins în timp ce gonea cu 138 km/h

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control cu radare în cascadă, organizată duminică de Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava pe DN 17, din Suceava spre Ardeal, a dus la aplicarea a sute de amenzi, dintre şoferii înregistraţi de radar cea mai gravă abatere fiind comisă de un conducător auto din Bistriţa-Năsăud. Acesta a fost filmat în timp ce depăşea pe linie continuă, după care maşina cu radar plecată în urmărirea sa l-a înregistrat cu viteza de 138 de kilometri la oră. 

Şoferul, Horea M., în vârstă de 29 de ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania, a depăşit pe linie continuă imediat după cabana Ilişeşti, după care a fost înregistrat cu 138 km/h între Ilişeşti şi Păltinoasa, într-o zonă limitată la viteza de 50 de kilometri la oră. Aşadar, conducătorul auto a depăşit cu 88 de kilometri la oră viteza admisă pe respectiva porţiune de drum.

Pentru cele două grave încălcări ale legislaţiei rutiere, şoferul a încasat o amendă care totalizează 1.080 de lei. De asemenea, pentru că cele două abateri nu au fost comise simultan, s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere pentru 120 de zile, trei luni de zile pentru viteză şi o lună pentru depăşire pe linie continuă. Mai trebuie spus că în cazul acestor încălcări ale legislaţiei rutiere nu există posibilitatea ca şoferul să dea o testare din legislaţie şi să-şi recapete mai repede permisul de conducere.

 

Alţi 40 de şoferi au rămas pietoni la finele săptămânii trecute

În afara acestui şofer, alţi 40 au rămas fără permise de conducere, în urma acţiunilor de control desfăşurate de poliţia rutieră la finele săptămânii trecute, de vineri şi până duminică. Dintre aceştia, 13 pentru depăşirea limitelor de viteză cu peste 50 de km/h şi cinci pentru depăşiri neregulamentare     

De asemenea, în cadrul controalelor din cele trei zile au fost aplicate 635 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 180.000 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer care a depăşit pe linie continuă, prins în timp ce gonea cu 138 km/h.
 Vizualizări articol: 4504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 8 voturi
Un şofer care a depăşit pe linie continuă, prins în timp ce gonea cu 138 km/h4.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO trimis de
(10 sep 2013, 11:21:36
BRAVO POLITIEI RUTIERE SUCEAVA POATE DOAR ASA MAI SCAPAM DE NEBUNII DIN TRAFIC CARE NE BAGA PRIN SANTURI SAU NE ZBOARA OGLINZILE IN DEPASIRI PERICULOASE, SA VA TINETI DE ACEST OBICEI SI-N CONTINUARE, FELICITARILE NOASTRE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei