Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 46 (5253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Pârtia de schi de pe Rarău va fi finalizată anul acesta

Marţi, 26 Februarie 2013 (15:52:38)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a dat asigurări că pârtia de schi de pe masivul Rarău va fi finalizată în cursul acestui an. Nechifor s-a declarat convins de faptul că în 2013 va fi găsită o soluţie pentru terminarea construcţiei acestei pârtii, el precizând că există finanţare pentru această investiţie. El a arătat că singura problemă dificilă ar fi capacitatea firmelor care au câştigat licitaţia pentru această investiţie de a finaliza lucrările.

În cursul săptămânii trecute, primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a solicitat sprijinul autorităţilor judeţene pentru găsirea surselor de finanţare necesare finalizării primului tronson al pârtiei de pe Rarău. Negură a spus că investiţia în primul tronson al pârtiei este finalizată în proporţie de 81%, subliniind că finalizarea acestuia este o problemă vitală pentru viitorul municipiului Câmpulung Moldovenesc. El a arătat că pentru finalizarea lucrărilor la primul tronson al pârtiei, care va avea o lungime de 2,8 kilometri, mai este necesară o sumă de 21,25 milioane de lei. Valoarea totală a investiţiei în primul tronson al pârtiei de schi de pe masivul Rarău se ridică la suma de 71,1 milioane de lei. Potrivit proiectului, lăţimea acestei pârtii variază de la 30 de metri, în zona de plecare, la 80 de metri în zona de sosire. Panta medie a acestui tronson este de 16,6%, încadrându-se într-o pârtie de categorie uşoară spre medie. Al doilea tronson al pârtiei va avea o lungime de aproape 1,7 kilometri, o pantă medie de 21,5% şi va avea lăţimea medie de 35,2 metri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pârtia de schi de pe Rarău va fi finalizată anul acesta.
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pârtia de schi de pe Rarău va fi finalizată anul acesta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jalnic... trimis de
(26 feb 2013, 20:50:45
Se vrea a fi un administrator de judet, pe cand de fapt este un fel de borfas, dupa cum arata..., iar faptele o dovedesc de la sine...cine nu se iubeste(INGRIJESTE)pe sione, cum sa ingrijeasca de un judet intreg? Nu degeaba inainte a fost un ospatar....cine altcineva il angaja, decat poate pe santier, dupa cum arata si continua sa arate....Un nebarbierit, neingrijit si un impotent pt Judetul Suceava....
2.   Minciuni ca la usa cortului trimis de
(27 feb 2013, 07:43:19
ce sa intamplat cu banii alocati acestei partii????pe cine pacaliti cu 80%din lucrari sunt finalizate??....si de unde o mai scoti si pe asta cu incompetemta firmelor castigatoare sau nu stiti ca firmele respective nu si au incasat inca banii pe lucrarile efectuate la respectiva partie acesta fiind si motivul intarzierii finalizarii acestei lucrari , dar totusi noi v am ales (ca se saturase prostimea de flutur si udrea care totusi au scris istorie in investitii si proiecte si tot nu era bine ) tot noi o sa va dam jos mincinosi nesimtiti ce sunteti .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei