Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2012 - Anul XVII, nr. 252 (5157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului şi şi-a abandonat victima încarcerată în maşină

Duminică, 28 Octombrie 2012 (15:08:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Slatina care s-a izbit violent cu maşina într-un tractor a fugit de la locul accidentului şi şi-a abandonat autoturismul în care se afla un consătean rănit grav, prins între fiarele contorsionate.

Accidentul, informează poliţia, s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 2:40, pe DN 2 E, pe raza comunei Rădăşeni.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, la volanul autoturismului se afla Ion D., în vârstă de 35 de ani, iar în dreapta acestuia un alt tânăr din Slatina, de aceeaşi vârstă, Cristian U. Din cauza faptului că nu a păstrat distanţa suficientă în mers, şoferul s-a izbit cu maşina într-un tractor care tracta un disc, intrând în coliziune faţă spate cu acesta.

După producerea accidentului, Ion D. a fugit pe câmp, la faţa locului ajungând la scurt timp o ambulanţă SMURD şi un echipaj de la descarcerare.

„În interiorul autoturismului era încarcerată o persoană de sex masculin, aflată în stare gravă. Pompierii au intervenit pentru extragerea victimei din autoturism cu ajutorul accesoriilor specifice pentru astfel de cazuri. După acordarea primului ajutor, bărbatul a fost transportat la spital”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Pasagerul rănit, Cristian U., a fost diagnosticat cu politraumatism, contuzie facială, trei plăgi scalpate, contuzie toracică și lombară, stare de ebrietate, necesitând pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

După aproape o oră şi jumătate de la producerea accidentului, la Poliţia Fălticeni s-a prezentat şi şoferul vinovat, Ion D. Acesta a fost pus să sufle în alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,77 la mie în aerul expirat.

I s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului şi şi-a abandonat victima încarcerată în maşină.
 Vizualizări articol: 1042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului şi şi-a abandonat victima încarcerată în maşină4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei