Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2012 - Anul XVII, nr. 234 (5139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Razie a poliţiei în cluburi şi restaurante din Suceava aproape goale

Duminică, 7 Octombrie 2012 (14:50:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţişti de la „Investigaţii Criminale”, de la „Ordine Publică”, „mascaţi” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă şi de la Jandarmerie, agenţi de la Serviciul Rutier, cu toţii au fost mobilizaţi sâmbătă noapte într-o razie de amploare care a vizat controale simultane în mai toate restaurantele şi cluburile din municipiul Suceava, în paralel desfăşurându-se şi filtre rutiere la ieşirile din oraş. Acţiunea s-a dorit o reacţie la numeroasele violenţe petrecute în ultima perioadă în localuri, care au culminat cu două tentative de omor. În cele mai multe locaţii în care s-au efectuat controale prezenţa publicului a fost una destul de redusă, iar cei care se aflau totuşi în localuri nu au produs nici un fel de suspiciuni. Nu au fost identificate arme albe şi nici minori aflaţi în vizibilă stare de ebrietate.  

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, a precizat că în urma raziei din municipiul reşedinţă de judeţ au fost constatate trei infracţiuni, este vorba de doi şoferi prinşi băuţi şi de unul care conducea o maşină neînmatriculată.

De asemenea au fost aplicate 52 de amenzi, cele mai multe dintre ele, 34, fiind tot pentru nereguli constatate în trafic de poliţiştii rutieri. Poliţiştii au mai dat 14 amenzi la Legea 61/1991, pentru acte de deranjare a ordinii şi liniştii publice şi o sancţiune contravenţională în baza Legii 333/2003, pentru nereguli privind sistemul de alarmare şi paza obiectivelor şi a bunurilor.

În cele trei ore de controale, poliţiştii au legitimat 312 persoane şi au introdus în baza de date trei tineri consideraţi suspecţi în comiterea unor fapte penale.  

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie a poliţiei în cluburi şi restaurante din Suceava aproape goale.
 Vizualizări articol: 1483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Razie a poliţiei în cluburi şi restaurante din Suceava aproape goale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei