Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iun 2012 - Anul XVII, nr. 137 (5042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CJ Suceava va lansa un concurs pentru realizarea unui nou site al instituţiei

Vineri, 15 Iunie 2012 (15:17:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Consiliul Judeţean Suceava va lansat un concurs pentru realizarea unui nou site al acestei instituţii. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, preşedintele ales al Consiliului Judeţean Suceava. Nechifor a spus că actualul site al CJ Suceava a fost realizat de el, în anul 2007, atunci când era director în cadrul acestei instituţii. „Atunci erau altfel de metode. Am realizat acest site cu resurse zero, adică m-am ocupat eu de el, fiind şi informatician de profesie. Acum e complet depăşit şi anunţ că o să lansăm un concurs public, adresat tinerilor din judeţ, în sensul de a veni cu idei şi cu un concept de site dinamic, care să aibă mesaje importante”, a explicat preşedintele PSD Suceava. Cătălin Nechifor a declarat că premiile la acest concurs nu vor fi foarte mari, intenţia principală fiind de a pune în valoare creativitatea tinerilor, competiţia fiind deschisă atât studenţilor, cât şi elevilor. Liderul PSD Suceava a mai precizat că procedura de concurs şi modalitatea de selecţie a câştigătorului concursului vor fi anunţate după instalarea sa în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava va lansa un concurs pentru realizarea unui nou site al instituţiei.
 Vizualizări articol: 937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava va lansa un concurs pentru realizarea unui nou site al instituţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Concurs... trimis de
(15 iun 2012, 18:31:40
Daca mergeti pe concursuri dintr-astea organizate dintr-un impuls populist, o sa aveti o varza de site. La fel ca marea majoritate a siturilor institutiilor publice din Romania.

Puneti mana si contactati niste specialisti in organizarea si prezentarea informatiei pe web! Lasati vrajelile cu "creativitatea". Puneti accent in primul rand pe structurarea informatiei, pe usurinta in navigare si pe accesul usor la informatii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei