Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mai 2012 - Anul XVII, nr. 117 (5022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tablan propune construirea unui Centru Comercial în zona frontierei Siret

Miercuri, 23 Mai 2012 (15:13:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Înfiinţarea Centrului Comercial Siret reprezintă unul dintre obiectivele democrat-liberalului Vasile Tablan, candidatul PDL la funcţia de primar al oraşului Siret la alegerile locale din 10 iunie. Tablan, care a mai condus primăria până în anul 2008, a declarat că această investiţie va asigura un spaţiu adecvat pentru desfăşurarea unui comerţcivilizat şi controlat, va conduce la crearea de noi locuri de muncă şi la îmbunătăţirea mediului socio-economic din zonă. Printre obiectivele generale ale investiţiei, candidatul PDL la primărie a enumerat realizarea unui incubator de afaceri, dezvoltarea unor ateliere de producţie şi a unor platforme de depozitare şi sporirea încasărilor la bugetul local.

„Centrul va dispune de spaţii pentru activităţi de producţie, pentru depozitare, pentru comerţşi spaţii administrative. Acolo se vor putea face şi activităţi de import-export şi de tranzit”, a precizat Vasile Tablan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tablan propune construirea unui Centru Comercial în zona frontierei Siret.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tablan propune construirea unui Centru Comercial în zona frontierei Siret1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prăduială de la usl trimis de
(23 mai 2012, 15:34:35
Băi, Tablan! Vino cu ceva nou! Ce D-zeu!!!!! Plagiatorule!!! AAAA! Și încă ceva...Cât ai fost primar, s-au închis fabrici cu duiumul în Siret! În vamă este teren alocat de ani buni, dar în afară de furăciunile de pe taxa specială, de s-au îmbogățit numai unii și de taxa găinii în călduri a lu șefu tau Flutur, nu ai făcut nimic! Acum furi de la Popoiu idei și te dai rotund...Unde erai când s-au închis Covoarele, Zimbrul, Laptele, Mobila!!! La furat, ca și acum! Lasă vrăjeala și fantasmagoriile! De fapt, m-am prins! Tu vrei să deschizi un second-hand cu idei de campanie și cu personaje la fel de vechi și de expirate ca și tine! PDL= S.H.!
2.   Foarte tare trimis de
(23 mai 2012, 19:03:51
ma bucur ca Tablan urmareste cu interes evolutia si planurile de viitor ale USL Siret. Luni cand afost lansarea echipei usl, a fost prezentat si programul pentru urmatorii 4 ani care printre multe alte lucruri realizabile cuprindea si zona economica. Reporterii nu au avut interes sa prezinte lansarea dar are grija dl Tablan sa promoveze USL

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei